Al 10 jaar is Attract Uitzendbureau mijn werkgever!

  • Ray Surendonk

    Raymunda Surendonk-Roelofs

    Vestigingsmanager Enschede

Al 10 jaar is Attract Uitzendbureau mijn werkgever! 10 jaar werk ik hier met veel plezier, passie en toewijding en probeer ik werkzoekenden te koppelen aan onze opdrachtgevers. 10 jaar waarin ik zeker een positieve ontwikkeling heb mogen doormaken, heb mogen bijdragen aan zakelijke successen en mooie toekomst perspectieven heb mogen ondersteunen. Uiteraard zijn er momenten waarop je werk lastig is. Dat kan zakelijke oorzaken hebben, maar ook privé. Uiteindelijk is het van belang hoe jij hiermee omgaat, het zal jou sterker maken in wie je bent en wat jij voor het bedrijf, jouw uitzendkrachten, prospect en klanten wilt en/of kunt bijdragen en uitdragen!

Vraag en aanbod

Wat mijn dagelijkse werkzaamheden zijn is afhankelijk van vraag en aanbod, echter een gestructureerde planning is gewoon niet te maken. Dagelijks probeer ik zo goed en zo snel mogelijk actie te ondernemen op de gebeurtenissen, van het zoeken naar nieuwe arbeidskrachten, het schrijven van vacatureteksten, het kennismaken met potentiele nieuwe uitzendkrachten, het maken van voorstelprofielen tot het uitvoeren van acquisitie, het inplannen van kennismakingsgesprekken en het daadwerkelijke afronden van de uiteindelijke overeenkomsten met klant en uitzendkracht.

Kortom een zeer diverse, hectische en veelzijdige baan met heel veel vrijheid, waarbij jij de spil bent tussen enerzijds de klant/prospect en anderzijds de uitzendkracht. Uiteraard blijft het hier niet bij, ook probeer je continu je netwerk te verbreden, door deel te nemen aan beurzen, netwerkbijeenkomsten en andere zakelijke bijeenkomsten.

Contact

Het mooiste aan mijn baan vind ik het contact met de uitzendkracht, de prospect en de klant, hoe fijn is het om voor elke partij een aanvulling te kunnen zijn in zijn/haar toekomst, personeelsbestand, ARBO vraagstukken en persoonlijke ontwikkelingen. Een baan waar je een schakel kunt zijn voor velen!

Voor de toekomst hoop ik mij verder te kunnen ontwikkelen in mijn functie en ik hoop daarbij nog lange tijd deel te mogen uitmaken van deze prachtige organisatie!

Het mooiste aan mijn baan vind ik het contact met de uitzendkracht, de prospect en de klant

Attract Uitzendbureau, vestiging Enschede
Raymunda Surendonk