Attract Uitzendbureau nu ook in Harderwijk!

Vanaf 1 februari heeft Harderwijk drie enthousiaste werknemers in de stad erbij gekregen. Met Tirsa, Hendriaan en Danitia start Attract Uitzendbureau in Harderwijk, met haar zevende vestiging. “Met veel uitzendervaring en mensenkennis willen wij de werkzoekenden en bedrijven in Harderwijk aan elkaar gaan koppelen. Wij hebben er zin in!” vertelt een enthousiaste Tirsa Dekker.

Uitzendbureau in Harderwijk

Er is heel bewust gekozen voor de stad Harderwijk. Attract ziet veel mogelijkheden in deze oude Hanzestad. Tirsa woont zelf al jaren in Harderwijk en ze kent de stad goed. “Harderwijk heeft een groot industrieterrein met veel mooie bedrijven en een sterke en diverse economie. Niet los te denken van Ermelo, Nunspeet en Zeewolde, met een typisch Veluws karakter. Er wonen vriendelijke, warme en hardwerkende mensen. Dat past bij Attract!”

Attract Uitzendbureau

Attract Uitzendbureau viert dit jaar haar twintigste jubileum. In 1998 is Attract gestart in Almelo en inmiddels verspreid over oost en midden Nederland. “Prachtig om in dit jubileumjaar te starten met een zevende vestiging!”, aldus Tirsa. “Attract is een regionaal uitzendbureau en dat werkt heel prettig. Mijn collega’s en ik komen zelf ook uit Harderwijk en omgeving, waardoor we de taal van deze plek goed verstaan en weten wat er speelt. We hebben een persoonlijke werkwijze. Bij Attract leren we onze kandidaten en opdrachtgevers graag goed kennen, zodat we de beste match kunnen maken. Dit doen wij overigens in elke branche en op elk niveau. We maken geen onderscheid, we willen er zijn voor alle werkzoekenden en bedrijven.”

Wij helpen graag mee

Tirsa, drie jaar in dienst bij Attract, heeft ervaring als arbeidspsychologe en recruiter. “Na jarenlang vanuit Apeldoorn te hebben gewerkt, is een grote wens van mij gerealiseerd om een Uitzendbureau in Harderwijk te starten met Attract. Werkzoekenden en bedrijven helpen, dat is wat we willen. Of dat een werving en selectieopdracht is, een tijdelijke baan als uitzendkracht of advies op het gebied van personeel. Het is aan de klant, wij helpen graag mee.”

Werkzoekenden en bedrijven helpen, dat is wat we willen.

Kopje koffie

Bel even voor een afspraak of kom gewoon eens binnenlopen. De koffie staat niet klaar. Natuurlijk maken we graag even een lekker vers kopje koffie of thee voor je. Zien we je snel?

Je vindt Attract Uitzendbureau in Harderwijk op het hoekje, aan de Schoenmakersstraat 26 (schuin tegenover La Cubanita).