De eerste weken van Carlijn in de Boeskoolstad!

  • Carlijn Visscher

    Intercedente

“Op 1 november vorig jaar ben ik gestart bij Attract en daar werd ik gelijk goed ontvangen door mijn collega’s op de vestiging in Oldenzaal. Mijn plek was versierd en ze hadden een super leuk cadeau pakket voor mij geregeld. Ik voelde me erg welkom!

In mijn eerste week had ik ook een aantal trainingsdagen op het hoofdkantoor in Ede. Ik ben stap voor stap door alle systemen meegenomen waarmee we binnen Attract werken ter voorbereiding op mijn nieuwe werkzaamheden. Vervolgens hebben we gezellig met zijn allen geluncht op de vestiging, hierdoor heb ik mijn andere collega’s ook beter kunnen leren kennen.

In mijn tweede week was alles nog erg nieuw voor mij. Gelukkig ben ik goed begeleid door mijn collega’s waardoor ik beetje bij beetje steeds meer leerde in de praktijk. Ik heb deze week veel bij de rest mee mogen kijken waardoor ik voor mezelf nog wat extra tijd had om alles in me op te nemen. Ook ben ik met mijn collega Jelle mee geweest naar klanten. Door deze kennismakingen leer je de bedrijven kennen en is het gemakkelijker om voor, en met ze te werken.

Door de training die ik in mijn eerste week gevolgd heb en goede ondersteuning van mijn collega’s in de tweede week werd ik al steeds meer wegwijs. Na een tussentijds gesprek met Jelle hebben we besloten om met takenlijsten te gaan werken. Hierdoor ontstond er een stukje structuur en kreeg ik overzicht in mijn werkzaamheden. Ik merkte aan mezelf dat ik steeds meer plezier en voldoening uit mijn werkzaamheden begon te halen. Ook werd ik betrokken bij de intake gesprekken en leerde ik steeds meer kandidaten kennen. Ik begon voorstelprofielen te schrijven en kandidaten te matchen aan bedrijven. Ook heb ik in deze week mijn eerste klant binnen gehaald en hier gelijk iemand kunnen plaatsen. Dit gaf mij een enorme boost om door te zetten en resultaat te behalen.

Door de goede communicatie en begeleiding van mijn collega’s binnen Attract heb ik de meeste taken snel kunnen oppakken. Aan het eind van de maand kon ik nieuwe kandidaten in het systeem zetten, voorstelprofielen schrijven, vacatureteksten schrijven, informatie in het systeem verwerken en nog veel meer aanvullende taken die erbij komen kijken.

Het verbaast mij hoe snel ik dingen heb geleerd hier en hoe goed ik begeleid word door mijn collega’s. Ik heb het enorm naar mijn zin binnen Attract, en binnen ons team, en kijk ernaar uit om me de komende tijd verder te ontwikkelen. ”

#blog #collega #recruitment #hiring #uitzendbureau