Juiste inlenersbeloning

  • Karin Pondman

    Karin Pondman

    CAO specialist

In mijn rol als CAO-specialist kom ik vaak tegen dat bedrijven het lastig vinden om hun beloningssysteem duidelijk over te brengen. Er zijn veel onderdelen waar wij rekening mee moeten houden zoals functie indeling, juiste bruto loon, ADV en toeslagen.

Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkracht het loon ontvangt waar hij of zij  recht op heeft

Als uitzendbureau zijn wij  werkgever van onze uitzendkrachten. Attract staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkracht het loon ontvangt waar hij of zij  recht op heeft, dit loon dient hetzelfde te zijn als de collega die hetzelfde werk doet en rechtstreeks in dienst is.

Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen en de Stichting Normering Arbeid. Wij worden twee keer per jaar gescreend door een controlerende instantie. Een onderdeel van deze screening is het juist toepassen van de inlenersbeloning. Dit doen wij door ons hierover goed te laten informeren. En wie kan dit beter dan onze opdrachtgever zelf?

Om onze inlener hier zo prettig en correct mogelijk bij te helpen, werk ik graag met inlenersbeloning.com. Via inlenersbeloning.com kan op een eenvoudige manier de beloning kenbaar gemaakt worden aan ons. Er worden een aantal stappen doorlopen zoals functie indeling, hoogte van het loon, overwerktoeslagen, ADV en onkostenvergoedingen.

Via inlenersbeloning.com kan op een eenvoudige manier de beloning kenbaar gemaakt worden aan ons

Door met Attract te werken en gebruik te maken van Inlenersbeloning.com verzekeren onze inleners en uitzendkrachten zich ervan samen te werken met een professioneel bedrijf dat voldoet aan de eisen die de CAO en de wet- en regelgeving stellen.

Wilt u als inlener hulp bij het invullen van Inlenersbeloning.com of meer inzicht krijgen in uw CAO? Ik kom graag met uw vaste contactpersoon van Attract bij u langs om Inlenersbeloning.com en uw CAO met u door te nemen. Samen lopen wij in een korte tijd de stappen met u door en kan ik u waar wenselijk adviseren of met u mee denken.

Bel ons gerust als u vragen heeft!