Ondertussen in Oldenzaal

  • Johan Wennink

    Johan Wennink

    Intercedent Almelo

De balans

Nu we met Attract Uitzendbureau Oldenzaal een half jaar open zijn nemen we de tijd om even de balans op te maken. We kunnen gerust stellen dat de afgelopen 6 maanden aan de Grootestraat 5 in Oldenzaal ons ontzettend positief verrast hebben. Want wat een warm welkom kregen we van onze noabers en wat een vliegende start hebben we gemaakt!

En ja, de markt is goed en vacatures zijn er in overvloed, maar vind daar maar eens de juiste mensen bij. Als dan blijkt dat onze persoonlijke aanpak werkt is dat een heerlijk gevoel. We spreken heel veel kandidaten en opdrachtgevers persoonlijk, dus face to face. Op deze manier matchen we niet alleen op capaciteiten van een kandidaat, maar ook op mentaliteit van werkgever en werknemer. Zo stellen we dus mensen voor in plaats van simpelweg met cv’s te schuiven.

 

Win een Veloretti fiets!

Nu het vakantie is keert hier, na alle hectiek, de rust weer heel even terug. We blikken terug maar kijken ook zeker vooruit. Komende week is de Boeskool lös hier in Oldenzaal. Een mooiere start voor de tweede helft van ons eerste jaar met Attract is er niet. We zullen tijdens deze vijf dagen feest een prachtige Veloretti fiets verloten, alleen daarom al is het de moeite om even bij ons langs te komen.

We hopen het komend half jaar op nog meer kandidaten en opdrachtgevers die samen met ons willen groeien en hebben er alle vertrouwen in dat dit gaat lukken!

Hopelijk tot gauw!

Jelle, Johan & Kaj