Attract; het uitzendbureau voor vakantiewerk in Almelo en omgeving!

Je bent misschien 16, 17, 18 jaar of ouder en op zoek naar een vakantiebaan, maar weet je dat wij van Attract Almelo al  22 jaar vakantiebaantjes verzorgen in de regio Twente? Wij hebben dus al heel veel ervaring om de leukste en beste baantjes te vinden voor scholieren en studenten zoals jij. Toen jij nog in de luiers zat, fixten wij werk voor je moeder, vader of misschien wel je opa of oma. Bij ons ben je dus aan het juiste adres omdat wij weten wat jij wil!

Jij wilt namelijk deze zomer geld verdienen zodat je leuke dingen kunt doen zoals een terrasje pakken op het giga mooie nieuwe marktplein of naar de bios op het Amaliaplein. Am I wrong?!

Jij wilt natuurlijk niet elke dag in je welverdiende vakantie werken, en dat snappen wij. Een beetje werken en een beetje chillen. Dat is allemaal mogelijk in Almelo, maar ook in bijvoorbeeld Tubbergen, Vriezenveen, Bornerbroek, Albergen, Vroomshoop en Delden. Volop vakantiebaantjes in Tukkerland!

Hieronder vind je een actueel overzicht van vakantiebaantjes in de regio Twente waar je direct online op kunt solliciteren. Staat jouw ideale vakantiebaan er niet tussen? Laat dan je gegevens achter via onze website want dan gaan we samen met jou kijken of wij een baantje hebben in bijvoorbeeld de productie, schoonmaak, horeca, promotie of administratie.

Attract Uitzendbureau heeft altijd een vakantiebaantje of bijbaan die bij jou past!

Wij kijken uit naar jouw reactie via onze website, e-mail almelo@attract.nl, telefoon 0546-491616 of app 06-46372625.