Geld verdienen in je vakantie?

Wat zijn jouw plannen deze zomer? Chillen in de achtertuin of op het balkon? Samen met je vrienden Apeldoorn onveilig maken, een terrasje pakken op het Caterplein of lekker afkoelen in het water bij Bussloo? Een heerlijk vooruitzicht na deze roerige tijden, een dikverdiende vakantie voor de boeg.

Een beetje extra geld is misschien wel fijn om je drankjes en andere activiteiten mogelijk te maken en dan biedt een vakantiebaan voor jou een perfect uitkomst.

Vind jouw  ideale vakantiebaan via Attract Apeldoorn, de regionale aanbieder van vakantiewerk in Gelderland! Wil jij bijverdienen tijdens de vakantie en ben je op zoek naar een tijdelijk vakantiebaantje? Schrijf je nu gratis in en solliciteer binnen 10 minuten op vakantiewerk in Apeldoorn en omgeving.

Je ontmoet nieuwe mensen, je komt op de tofste plekken en je doet een waardevolle ervaring op. Vakantiewerk is een mooie aanvulling op je cv en je maakt kennis met verschillende bedrijven en beroepen en je verdient natuurlijk ook lekker. Een win-win-situatie dus!

Laat van je horen! Reageer op een van onze vacatures of laat je gegevens achter op onze website. Wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op. Je mag ons ook appen op: 06-13848830.

Zien wij jou deze zomer op onze vestiging in Apeldoorn? De deur staat wagenwijd voor jou open!