GELD VERDIENEN TIJDENS JE ZOMERVAKANTIE? DAT KAN!

Je hebt de afgelopen weken al kunnen genieten van de heerlijke zonnestralen, maar je moest tussen de zonnestralen door ook nog ploeteren voor school, op afstand nog wel. Misschien heb je eindexamen gedaan en ben je inmiddels geslaagd! De afgelopen tijd heeft een beroep gedaan op jouw aanpassingsvermogen en daar mag je enorm trots op zijn! En voor zulke toppers hebben wij volop vakantiewerk in Ede.

Heb jij naast chillen bij de Vrije Slag of de Zanding nog tijd over om te werken?

Je bent bij ons namelijk aan het goede adres als je op zoek bent naar een leuke, goed betaalde vakantiebaan bij jou in Ede en omgeving. Of je nu fulltime of parttime aan de slag wilt in de zomervakantie, een paar dagen in de herfstvakantie of twee weekenden tijdens je kerstvakantie. Wij kennen vele bedrijven op de Veluwe die jouw hulp tijdens de vakanties hard kunnen gebruiken!

Wij van Attract Ede staan te springen om jou te ontmoeten! De deur staar van maandag t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor je open. Trommel al je vrienden op en meld je aan voor vakantiewerk. Dit kan via de ouderwetse telefoonlijn: 0318- 613134 , een mailtje ede@attract.nl of app naar 06-12863983.

Hieronder vind je een aantal van onze vakantiebaantjes. Nieuwsgierig naar de rest? App ons snel!