WIL JIJ JOUW ZOMERVAKANTIE GOED BENUTTEN?

Heb jij eindexamen gedaan? Dan ben je uitzonderlijk uniek, je gaat de geschiedenisboeken in, want wie heeft nou op zo’n bijzondere manier eindexamen gedaan? Maar ook als je geen examen hebt gedaan, ben je uniek, want jij hebt de afgelopen tijd bijzondere schoolweken gehad. Veel thuiswerken, soms tot vervelends toe, en daarom is het nu tijd om uit je holletje te komen en lekker aan de slag te gaan bij bedrijven in Enschede en omgeving. Je gaat kennismaken met het bedrijfsleven, je gaat ervaring op doen die jij je rest van je leven niet gaat vergeten. Je ontdekt wat je leuk vindt, of juist helemaal niet leuk vindt. Een belangrijke les die je helpt bij je keuze in vervolgopleidingen.

Wil jij de zomer hard aan de bak voordat de HOI-week en de Kick-In van start gaan of je nieuwe schooljaar op het voortgezet onderwijs? Wij zijn op zoek naar vakantiekrachten voor bedrijven in onder andere Enschede, Hengelo, Haaksbergen en omgeving. Er zijn mogelijkheden voor toppers die in de aankomende weken willen knallen, maar er zijn ook bijbanen beschikbaar die je naast je studie kan blijven doen.

Kortom lekker werken bij je vakantiebaan en wekelijks cashen en tussendoor chillen op het Rutbeek of op het Marktplein in Enschede. En als je daar toch bent, kom even bij ons buurten. Wij zitten gevestigd aan de Beltstraat 116 in Enschede, dichtbij het centrum. Elke maandag tot en met vrijdag staat de deur voor je open van 9.00 tot 17.00 uur.

Je mag uiteraard ook reageren op één van onderstaande vacatures en wij zullen je zo snel mogelijk bellen! Je mag ons natuurlijk ook appen op 06-12032506.