Op zoek naar een leuke en uitdagende vakantiebaan voor komende zomer?

Het is zover; je welverdiende vakantie is aangebroken. Tijd om van de zon te genieten op een terrasje aan de boulevard en de kroeghoek of een duik te nemen in het water bij strand Horst. Als je in Harderwijk woont, hoef je eigenlijk niet op vakantie, want deze prachtige plaats is een vakantiebestemming op zich. En dat komt in deze tijd natuurlijk perfect uit!

Maar vakantie is meer dan alleen zonnen en chillen met je vrienden. Je hebt namelijk nu tijd eens een kijkje te nemen wat andere mensen zoal de rest van het jaar doen…werken in het bedrijfsleven. Een vakantiebaan levert niet alleen geld op om leuke dingen te doen of die nieuwste telefoon te kopen, maar het levert je ook een dosis werkervaring op die je je rest van je leven meeneemt. Je maakt kennis met banen waar je misschien nog nooit van gehoord hebt of geen voorstelling van kunt maken. Nu krijg jij via Attract Harderwijk de kans om je bankrekening te spekken en je cv uit te breiden. Wij zien dat als een win-win situatie.

Even niet aan je opleiding of studie denken, maar maximaal relaxen en tussendoor money verdienen en werkervaring op doen tijdens je vakantiebaan.

Voordelen van werken via ons? Jij krijgt elke dinsdag je salaris betaald, werken op 1 of soms meerdere plekken en je kan zelf bepalen wanneer je werkt.

Overtuigd? Kijk hieronder voor een overzicht van onze vakantiebanen in Harderwijk en omgeving. Staat jouw droomvakantiebaan hier niet tussen? App: 06-21392327 of mail: harderwijk@attract.nl ons om te kijken wat wij voor jou in petto hebben! Wij kijken uit naar je berichtje!  Tot snel?!