Wil jij jouw zomervakantie goed benutten? Kom dan kennismaken met Attract in Oldenzaal!

De vakantie staat voor de deur, weer een schooljaar achter de rug. Je hebt nu lekker even de tijd om te relaxen, een terrasje te pakken op de markt, te chillen op het Hulsbeek en op vakantie te gaan. Maar laten we eerlijk zijn, al dat leuks kost natuurlijk geld en daarom kun je misschien wel een vakantiebaan gebruiken in bijvoorbeeld Oldenzaal of Hengelo. Wij helpen je graag bij het zoeken naar en het vinden van de vakantiebaan die jou op het lijf geschreven is! Groot bedrijf of klein bedrijf, omgeving Oldenzaal of omgeving Hengelo, fulltime of parttime, binnen of buiten, de keuze is reuze. Jij geeft je voorkeur door en wij gaan voor je aan de slag.

Dus wil jij deze zomer aan het werk, stap dan binnenkort even bij ons binnen aan de Grootestraat 5 in het centrum van Oldenzaal. Neem ook je vriend(inn)en mee, want samen aan de slag maakt die vakantiebaan nog heel veel leuker!

Je mag uiteraard ook eerst even appen of mailen: 06-13869237 of mailen naar oldenzaal@attract.nl.

Hieronder vind je een greep uit onze vakantiebanen, nieuwsgierig naar de rest? Laat het ons weten. Wij zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 08.45 tot 17.15 uur.