Het zonnetje begint al lekker te schijnen en dat is een goede reden om na te denken over je vakantieplannen.

Zijn je vakantieplannen in het water gevallen door de huidige situatie in de wereld of ga je bijvoorbeeld lekker kamperen in Nederland? In beide gevallen kun je misschien wel een vakantiebaan gebruiken om je vakantie te betalen of om lekker te sparen voor je rijbewijs, nieuwe telefoon of volgend jaar een extra lange verre vakantie!

Wij van Attract zijn benieuwd naar jouw plannen en spaardoelen. Wordt het vakantievieren in Playa del Rijssen of ga je andere mooie plekjes in Nederland opzoeken?
Wat je plannen ook zijn; extra geld is natuurlijk altijd welkom! En daar kunnen wij je heel goed bij helpen.

Wij hebben de leukste vakantiebaantjes voor deze zomer in Rijssen, Enter, Holten, Nijverdal en Goor. En we horen je denken, dat zal wel, leuke vakantiebaantjes? Bestaan die dan? Tuurlijk bestaan die, en misschien kun je samen met je beste vriend of vriendin aan de slag bij een vakantiebaan…dat zou toch helemaal gezellig zijn! Samen een mooi spaardoel bedenken en samen knallen deze zomer! En tussendoor chillen aan het zwembad de Koerbelt of op het Lageveld, of proosten op het terras in het centrum van Rijssen.

Zie jij dat wel zitten? Check dan snel onze vacatures voor vakantiewerk! Heb je nog vragen? Je mag ons appen op 06 45 632 791