5 redenen waarom je ons inhuurt voor vakantiewerk

De periode van vakantiewerk nadert. In veel branches trekt de hoeveelheid werk in de zomer aan, terwijl vast personeel er graag even tussenuit wil. Dat brengt werkgevers in een lastig parket. Tijdelijke krachten via een uitzendbureau zijn dan een uitkomst. Dirk Leijenhorst, manager bij Noord West Agenturen in Ede, maakt daar al jaren gebruik van. Onlangs verwelkomde hij zijn eerste vakantiekracht dit seizoen. Maar waarom via Attract? Dirk geeft vijf goede redenen.

1. Vakantiewerk opvangen

In de zomerperiode heeft Noord West Agenturen het extra druk. Het bedrijf levert deurbeslag aan bouwmarkten als Gamma en Karwei. Zodra de zon gaat schijnen, stijgt de afname enorm. Via Attract huurt Dirk tijdelijke krachten in. Daarmee vangt hij het werk op. Tegelijkertijd zit hij niét vast aan allerlei contracten die na de zomer doorlopen.

2. Aan de bel

Noord West Agenturen werkt al jaren samen met Attract. Dirk hoeft geen profiel neer te leggen, maar trekt aan de bel als hij personeel nodig heeft. Naast werving & selectie biedt Attract hem allerlei andere diensten. Zo besteedt Dirk de payrolling van tijdelijke krachten uit. Hun uren voert hij zelf in via AttractUUR, maar de rest geeft hij uit handen.

3. Klik

Als zijn eigen mensen op vakantie zijn, huurt Dirk via Attract tijdelijke krachten in. Sommigen ziet hij in de kerstvakantie terug. Een enkele keer blijft een vakantiekracht langer hangen. Als er een klik is, biedt Dirk iemand soms een vast contract.

4. Gemak

Volgens Dirk is het inhuren van vakantiekrachten via Attract vooral gemak. Dirk overlegt zijn vakantieplanning, waarna Attract de gaten in de planning opvult met extra mankracht. Ook bij pieken in het werk schakelt Attract moeiteloos mee. Een extra container op vrijdagochtend? Attract regelt diezelfde dag nog extra personeel. Dirk heeft zelf geen bemoeienis met werving en selectie, iets wat tijd en dus gemak oplevert.

5. Snelheid

Maar de allergrootste reden is voor Dirk de snelheid en flexibiliteit van Attract. Wekelijks belt hij met de vestigingen in Veenendaal en Ede. Heeft hij dringend iemand nodig, dan lopen er de volgende dag vaak al mensen op de vloer. Dat vindt Dirk ideaal.