Onze vacatures

Wil je werken bij Attract? Wat is jouw passie in je werk? Attract laat ieder mens tot bloei komen, zodat die mens als medewerker binnen een bedrijf in zijn of haar kracht staat. Dat doen we natuurlijk voor onze opdrachtgevers, maar intern werken we op dezelfde manier. Daarom is jouw passie ook zo belangrijk, naast dat je natuurlijk een gezellige en hardwerkende collega wilt zijn.

Werken bij het uitzendbureau van Gelderland en Overrijssel?

Attract is een werkgever die veel waarde hecht aan het team. Met elkaar zijn we Attract. Niet voor niets noemen we onszelf ook wel Attractelingen. Kijk, ons werk is heel serieus, want je hebt met mensen te maken. Tegelijk is het ook een soort spel, waarin jij met je opdrachtgevers of kandidaten de beste resultaten probeert te halen.

Spreekt dit je aan?

Houd deze pagina in de gaten voor actuele vacatures bij Attract.

Openstaande vacatures:

Attract Uitzendbureau groeit en daarom gaan we ons nu ook vestigen in Harderwijk! Voor deze nieuwe vestiging zijn we op zoek naar een enthousiaste intercedent. Ga jij samen met ons Attract op de kaart zetten in deze mooie Hanzestad? Lees gauw verder voor meer info over deze leuke vacature van intercedent in Harderwijk!