Ontwikkelen of selecteren

De wereld verandert in hoog tempo. Als werkgever surf je mee op nieuwe ontwikkelingen, golf na golf. Wordt de zee onstuimig, klop dan aan bij Attract voor een assessment. Je hebt daarin twee soorten: ontwikkel-assessments en selectie-assessments.

Soms ontstaan binnen je organisatie nieuwe taken. De andere keer zit een werknemer niet op zijn plek. Of er ontstaat een interne vacature, omdat iemand vertrekt. Om die lege stoel op te vullen, is een assessment een handig (en effectief) hulpmiddel.

Ontwikkel-assessments

Wilt je werknemer graag opschuiven naar een andere functie? Daar kun je als werkgever zenuwachtig van worden. Met onze hulp zijn die zenuwen nergens voor nodig. Bij Attract checken we met een ontwikkelassessment zorgvuldig of de werknemer daadwerkelijk geschikt is. Zo’n ontwikkelassessment toont aan of de werknemer de functie aankan, of zijn of haar kwaliteiten en ontwikkelpunten passen bij de nieuwe functie. Dit uitgebreide onderzoek voeren wij voor jou als werkgever uit. Dat scheelt jou een heleboel tijd. Op basis van de uitkomsten geven wij een advies en neem jij jouw beslissingen.

Selectie-assessments

Zoek je een nieuw personeelslid en twijfel je na één of meerdere gesprekken? Is dit de juiste man/vrouw op de juiste plek? Attract helpt je graag, om een gefundeerde keuze te maken. Het gereedschap wat wij gebruiken, is een selectie-assessment. We kijken  naar de inhoud van de functie, naar jouw bedrijfscultuur en leggen daarnaast zijn/haar persoonlijkheid en capaciteiten. Zo’n assessment duurt één dag, we gaan graag grondig te werk om jouw keuze goed te onderbouwen.

Doorpraten?

Wil je doorpraten over de assessment-mogelijkheden binnen jouw bedrijf? Loop eens binnen op een vestiging en vraag naar de mogelijkheden. Bellen kan met onze vestigingen.

Job Alert

Je krijgt van ons een melding wanneer een nieuwe vacature beschikbaar is.