Wij werken graag mee aan een mooie toekomst in Apeldoorn

De Hoofdstraat in Apeldoorn is weer een mooie toevoeging rijker! Het team van Attract Uitzendbureau heeft onlangs de opening van het nieuwe pand aan de Hoofdstraat gevierd en dat was een groot succes! ,,Wij werken graag mee aan een mooie toekomst voor Apeldoorn en Apeldoorners door persoonlijk contact en verbinding.”

Joyce ,,Wij zijn ontzettend blij met ons nieuwe pand aan de Hoofdstraat. Het is licht, lekker ruim en wat ons betreft echt een mooie toevoeging in Apeldoorn!”

Michel ,,Het is fijn dat we mogen bijdragen om dit deel van Apeldoorn weer een stukje mooier te maken door zo’n gaaf pand optimaal te benutten. Iedereen is hier welkom, kan zo binnenwandelen en een kopje koffie staat altijd klaar! Voor ons is sfeer heel belangrijk, net zoals een persoonlijke benadering en plan van aanpak. Het is supertof om met ons team te werken aan een mooie toekomst voor Apeldoorn en Apeldoorners. Daar zetten wij ons graag met alle passie voor in!”

Veronique ,,Wij hebben ieder onze eigen expertise en kracht, dat maakt ons team zo hecht en compleet. Wij vullen elkaar goed aan. Waar de één goed is in social media is de ander juist weer heel goed in het benaderen van bedrijven. We zitten allemaal vol energie om te werken aan een mooie toekomst, voor iedereen.”

Dian ,,Samen met de andere ondernemers in dit deel van de Hoofdstraat hopen wij de traffic te verhogen. Er zijn mooie bedrijven om ons heen gevestigd en het station is op loopafstand. Het is niet alleen het stukje mensen werven wat we doen, maar we willen de juiste mensen met de juiste bedrijven met elkaar in verbinding brengen. Dat is onze kracht!”

Joyce ,,Wij luisteren heel goed naar de uitzendkrachten en bedrijven en vinden een persoonlijke benadering enorm belangrijk! We zitten gezellig met de uitzendkrachten aan de grote houten tafel en gaan een persoonlijk gesprek aan om te kijken waar hun kracht ligt, maar ook om ze beter te leren kennen. Lekker laagdrempelig, een soort van huiskamersfeer. Je kunt niet vanaf de computer iemand plaatsen in een bedrijf. Persoonlijke benadering en verbinding is alles!

We zitten allemaal vol energie om te werken aan een mooie toekomst, voor iedereen.

Wij vinden het fijn als uitzendkrachten op de juiste plek geplaatst worden en dat ze op een tevreden manier terugkijken op onze samenwerking. Maar ook voor bedrijven is het prettig als zij in verbinding worden gebracht met de juiste medewerkers. Het was geweldig om te zien dat er tijdens de opening van ons pand uitzendkrachten en bedrijven waren die ons kwamen feliciteren met het nieuwe pand en even kwamen vertellen hoe fijn ze de samenwerking vonden. Dat is waar ons team energie van krijgt, een bekroning op ons werk.”

Meer weten over Attract Apeldoorn? Kijk op www.attract.nl