Win een Veloretti fiets

De winnaars zijn inmiddels bekend gemaakt.. Maikel Veldhuis, Geeske Meijer, Daphne van Buerink, Sabrina van Baggem, Claudia Hootsen, Elisabeth de Jong & Linda Nijland gefeliciteerd met de fiets!

Attract bestaat 20 jaar en dat vieren wij groots! Wij van Attract hebben dit al met elkaar mogen vieren in fantastisch Valencia. Opdrachtgevers en uitzendkrachten maakten kans op gratis kaarten voor het Tuckerville Festival. En nu mogen onze volgers verwend worden. We doen nóg een winactie. En wat voor één! Je maakt kans op een van de zeven geweldig gave Veloretti fietsen.

Win een Veloretti fiets

Beide winacties hebben wat gemeen gehad met onze roots: Almelo. Zowel de organisatrice van Tuckerville als de eigenaar van Veloretti komen uit Almelo. De plek waar Attract ooit begonnen is. Na 20 jaar zijn wij niet meer weg te denken uit de regio. Vol passie en enthousiasme brengen wij werkgevers en werkzoekenden bij elkaar. En zeker niet voor alleen tijdelijk werk; het merendeel van onze werkenden wordt uiteindelijk beloond met een contract bij de opdrachtgever zelf.

Mocht je op zoek zijn naar een (andere) baan, aarzel niet en kom snel bij ons langs. We bespreken graag persoonlijk de mogelijkheden met je. Ook werkgevers zijn van harte welkom! Omdat Attract zich graag onderscheidt van de rest, hebben we ook gekozen voor een onderscheidende fiets.

De Veloretti fiets is hip, tijdloos en ziet er fantastisch uit. Dit alles gecombineerd met goed vakmanschap.

Hoe doe je mee met de winactie?

Heel simpel;  volg ons op Facebook of Instagram en tag je beste fietsmaatje(s). Dat is echt het enige dat je hoeft te doen. In totaal geven we maar liefst 7 (!) fietsen weg; op elke vestiging 1. Deze kans wil je toch niet voorbij laten gaan? In januari worden de winnaars bekend gemaakt. Dus wil jij hip fietsend het nieuwe jaar in?

Volg ons op Facebook  Volg ons op Instagram

Neem een kijkje achter de schermen van onze winactie. Nancy en Marléne nemen je in onze laatste vlog mee naar Veloretti: