Yes, geslaagd!

  • Karin Pondman

    Karin Pondman

    CAO specialist

“Wij zijn aangesloten bij de Algemene Bond Uitzendondernemingen en de Stichting Normering Arbeid. Twee keer per jaar worden we gescreend door een controlerende instantie. Een onderdeel van deze screening is het juist toepassen van de inlenersbeloning. Dat betekent dat de uitzendkracht dezelfde beloning moet krijgen als overige personeelsleden. Dat geldt niet alleen voor het bruto loon, maar ook voor adv-dagen, periodieken, toeslagen voor onregelmatigheid en overwerk en initiële loonsverhogingen. Daarom pluizen wij cao’s altijd grondig uit.

Als uitzendbureau zijn wij werkgever van onze uitzendkrachten. Attract staat voor goed werkgeverschap. Wij vinden het belangrijk dat onze uitzendkracht het loon ontvangt waar hij of zij recht op heeft. Dit loon dient hetzelfde te zijn als de collega die hetzelfde doet en rechtsstreek in dienst is.

Onlangs hebben wij weer een NEN controle en ABU controle gehad en zijn wij met 0 aantekeningen geslaagd! De ultieme bevestiging dat Attract voldoet aan de eisen die de CAO en de wet- en regelgeving aan ons stelt.”