Op een zonnige dag zit het terras bomvol. Daarnaast zijn er regelmatig bruiloften, vergaderingen en bedrijfsfeesten. Als onderdeel van een grotere horecaketen ga jij aan de slag samen met jouw team. Je bewaakt de kwaliteit en de uitvoering van het concept.
Als chef-kok ben jij het aanspreekpunt in de keuken. Met jouw ervaring ben je in staat om nieuwe collega’s te begeleiden. Daarnaast ben je uiteraard verantwoordelijk voor de inkoop, draag je zorg voor de operationele zaken in de keuken en bedenk je samen met het team de specials en het maandmenu.
Naast jouw werkzaamheden in de keuken ben je verantwoordelijk voor de administratieve zaken in de keuken. Denk aan het bijhouden van de gewerkte uren, het opstellen van roosters en het maken van calculaties.
Een restaurant op een prachtige locatie. Met een groot terras voor de zomerse dagen en een restaurantgedeelte met verschillende zalen. Hier kun je terecht om gewoon lekker te eten. De inrichting van het restaurant heeft iets weg van een fijne huiskamer. Dit restaurant is zeven dagen per week geopend van 10:00 tot 23:00 uur.
Ga jij deze uitdaging aan? Reageer dan snel. Dit kan via de sollicitatiebutton of stuur ons een whatsappbericht.
Zo gaan wij te werk
Schrijf je in en wij doen de rest
Neem contact op met Ruben van der Kooi.