Wil je de juiste kandidaat vinden?

Je hebt genoeg uitdaging voor een ambitieus talent. Maar waar vind je de juiste persoon? Attract professionals heeft de ervaring en het netwerk om voor jouw bedrijf het verschil te maken en het juiste talent aan te trekken. Weten wat we voor jou als opdrachtgever kunnen betekenen? We horen graag waar we je bij kunnen helpen.
GA NAAR ATTRACTPROFESSIONALS.NL

Wie zoek je?

Sollicitatiegesprekken nemen veel tijd in beslag. En: vacatures plaats je liever niet te vaak in de krant, dat kost je veel geld. De zoektocht naar personeel is daardoor soms niet eenvoudig. Bij Attract nemen we die taak graag van je over. Voor een eenmalige, vooraf afgesproken fee gaan we aan de slag met werving & selectie.

Persoonlijk & precies

We beginnen met een persoonlijk gesprek. Wie ben jij? Wat is voor jouw bedrijf het belangrijkste? Waar liggen de marktkansen? Vervolgens zoeken we iemand die die prioriteiten met je deelt. Een nieuwe werknemer moet niet alleen voldoen aan het functieprofiel, dat weten we door onze jarenlange ervaring maar al te goed. Een klik met de rest van je team is ook belangrijk. Gelukkig putten we bij Attract uit een groot netwerk, dat we met zorg hebben opgebouwd. Met behulp van vragenlijsten speuren we naar ultieme kandidaat. Dat maakt de zoektocht voor jou een stuk eenvoudiger.

Continue samenwerking

Wat ons betreft blijven we na het werving- en selectietraject gewoon samenwerken. We verzorgen payrolling en contracten, doen urenregistratie en betalen salaris uit. Goed werkgeverschap is voor jou als werkgever, maar ook voor je werknemers prettig. Loopt het niet, dan helpen we je bij outplacement. Gaat het goed, dan bieden we loopbaancoaching en talentontwikkeling. Samen halen we alles eruit. We zijn graag je partner voor alles op het gebied van personeel.

Meer over werving & selectie

Voor meer informatie over werving en selectie neem je contact op met Attract Professionals. Je kunt natuurlijk ook terecht bij de dichtstbijzijnde vestiging. Kijk voor de contactgegevens op onze contactpagina.
Neem contact op