Vakantiewerk bij Attract Uitzendbureau

Zijn je vakantieplannen in het water gevallen door de huidige situatie in de wereld of ga je toch wel “gewoon” op vakantie? In beide gevallen kun je misschien wel een vakantiebaan gebruiken om je vakantie te betalen of om lekker te sparen voor je rijbewijs, nieuwe telefoon of volgend jaar een extra lange verre vakantie!

Naast geld verdienen, zitten er natuurlijk nog andere voordelen aan vakantiewerk; je ontmoet nieuwe mensen, je komt op de tofste plekken en je doet een waardevolle ervaring op. Je maakt kennis met verschillende bedrijven en beroepen en je verdient lekker. Een win-win-situatie dus!

Bij Attract ben je aan het juiste adres voor de leukste vakantiebanen. Rechts op deze site, zie je al onze vestigingen staan. Klik op de dichtstbijzijnde vestiging bij jou in de buurt en je vindt een actueel overzicht van vakantiebaantjes waar je direct online op kunt solliciteren. Staat jouw ideale vakantiebaan er niet tussen? Laat dan je gegevens achter via onze website en dan gaan we samen met jou kijken of wij een baantje hebben in bijvoorbeeld de productie, schoonmaak, horeca, promotie of administratie.
Uiteraard kun je ook altijd langskomen, onze deur staat wagenwijd voor je open!
Schrijf je in!