Uitzenden

Waarom uitzenden?

Voor werkgevers

Geen hele zoektocht, geen risico’s lopen en volledig ontzorgt worden, dát is toch wat elke werkgever wil? Je bezig houden met je corebusiness en een partner hebben die je blind kan vertrouwen. Hier komen wij als Attract in beeld!

Uitzenden is niet meer weg te denken uit de arbeidsmarkt. Waar het vroeger vooral gebruikt werd om tijdelijke pieken op te vangen, wordt het nu veel ingezet om de juiste persoon op de juiste plek te krijgen voor de lange termijn.

Uitzenden via Attract, betekent dat je zaken doet met een betrouwbare partner. Wij zijn lid van de ABU, NEN gecertificeerd en hebben een cao-specialist in dienst. Zo weet je zeker dat jouw nieuwe medewerker(s) het loon krijgen dat ze verdienen, uitbetaald krijgen op de afgesproken tijd en dat alle administratieve afhandeling goed geregeld is.

Wij kijken verder dan alleen het cv van een sollicitant, we willen de persoon in kwestie écht leren kennen. Wie ze zijn, wat ze willen en wat ze kunnen. Zo kunnen wij goed inschatten of ze op de functie passen, maar minstens zo belangrijk: of ze bij de bedrijfscultuur passen. Daarom leren wij jouw bedrijf natuurlijk ook goed kennen; hoe is het op de werkvloer, wat zijn de normen en waarden binnen het bedrijf en welke sfeer heerst er. Pas als we dat allemaal goed in kaart hebben, kunnen we de juiste persoon vinden.

Waarom uitzenden?

Voor werkzoekenden

Je bent op zoek naar een leuke (nieuwe) uitdaging. Ik hoor je denken: Er zijn zoveel vacatures, waarom zou ik voor een uitzendbureau gaan werken? Nou, dat zullen wij je zeggen! Omdat wij een ontzettend groot relatienetwerk hebben en de lokale markt kennen op ons duimpje. Wij weten dan ook als geen ander, op welke vacature je goed zou passen. Naast dat wij een groot aanbod vacatures hebben, hebben wij lijntjes met enorm veel bedrijven. Wij openen deuren voor je, die voor jou zelf gesloten blijven. Ook kunnen wij met baansuggesties komen, waarvan jij zelf niet eens wist dat deze bestonden.

Het vooroordeel dat het tijdelijk is en/of het uitzendbureau slecht uitbetaald, kunnen wij direct naar het rijk der fabelen verwijzen. Absoluut onwaar! Bijna al onze kandidaten worden na een paar maanden werken via het uitzendbureau, overgenomen op contract door de opdrachtgever. En qua salaris ontvang je het loon, dat je ook zou krijgen als je rechtstreeks bij de opdrachtgever zou werken. Mocht je wel bewust tijdelijk werk willen, dan kunnen wij daar uiteraard wel voor zorgen.

Werk je via Attract, dan is alles tot in de puntjes geregeld! We zijn lid van de ABU, NEN-gecertificeerd en hebben een cao specialist in dienst; allemaal zekerheden voor jou, dat wij een betrouwbaar uitzendbureau zijn.

Meer weten?

Laat jouw gegevens hieronder achter en we nemen contact met je op. Je kunt ons uiteraard ook bellen of mailen. Of wees welkom op een van onze vestigingen!

Wij helpen je graag
Wij helpen je graag