Jouw werk is ons werk

Als werkgever wilt u bezig zijn met, zoals de naam al zegt, uw werk. Hier heeft u andere mensen bij nodig. Maar de juiste persoon vinden voor uw vacature is een tijdrovend proces. Het maken en plaatsen van een advertentie, brieven selecteren, telefoontjes beantwoorden, kandidaten uitnodigen, sollicitatiegesprekken voeren, kandidaten afschrijven; allemaal werkzaamheden die voor een groot deel uit uw handen kunnen worden genomen, zodat u uw tijd aan het ondernemen kunt besteden. Attract denkt graag met u mee!

Bouwen aan je dreamteam

Wij kijken samen met u hoe we u kunnen helpen. Hierbij kijken we verder dan het functieprofiel. Welke sfeer heerst er binnen uw bedrijf? Wat voor persoon past in uw bedrijf? De ideale kandidaat moet niet alleen aansluiten bij het functieprofiel, maar ook passen bij de bedrijfscultuur en het team.

Aan de slag

Hoe vinden wij de ideale kandidaat? Na ons gesprek met u gaan wij direct voor u aan de slag. We zetten uw vacature(s) uit op onze website en andere job boards. Hierna gaan we op zoek naar beschikbare kandidaten in ons eigen systeem en online cv-databases. Als we een potentiële kandidaat hebben gevonden nodigen wij hem of haar uit om kennis te maken. Zo leren we de persoon achter het cv kennen. De ideale kandidaat beschikt over de gestelde functie-eisen én past qua persoonlijkheid bij uw bedrijf!

Tijd voor andere zaken

De ideale kandidaat gaat aan de slag. En nu? Het werk houdt hier voor ons niet op. We blijven u graag helpen. We verzorgen de contracten, de urenregistratie en betalen salarissen uit. Daardoor heeft u uw handen vrij voor andere zaken.

Nieuwsgierig?

Neem contact met ons op, of kom langs op een van onze vestigingen.