Werken bij Attract

Wie is Attract?

Attract Uitzendbureau is een fanatieke club mensen, die allemaal één en hetzelfde doel hebben: zorgen voor de juiste match tussen kandidaat en bedrijf! Dat beide partijen blij zijn met onze hulp, niet alleen voor de korte termijn maar zeker ook voor de langere termijn. Iedereen die bij ons werkt, heeft Attract door zijn/haar aderen stromen. Waar we ook zijn, onder werktijd of privé; overal vertellen we vol passie over ons bedrijf en onze geweldige baan. Niet omdat het moet, maar omdat we het niet kunnen helpen.

Hierom wil je bij ons werken!

Ook al zijn we geen echt familiebedrijf, toch voelt het zo! We hebben 11 vestigingen, maar iedereen kent en helpt elkaar. Ja, zélfs onze directeur Jacco! Zo kort zijn onze lijnen en dat werkt fantastisch!

Bij Attract krijg je veel vrijheid om je functie in te vullen. Elk team heeft een doel, maar bepaalt zelf hoé ze dit doel gaan halen. Ben jij een type wat graag de auto pakt en bedrijven binnenstapt? Mag! Bel jij liever eerst met het bedrijf om een afspraak in te plannen? Mag! Of ben jij juist degene die eerst leuke kandidaten zoekt en dan voor die persoon een passende job vindt? Oók dat mag! Leef je uit,  opties genoeg en doe wat bij je past.

Er is maar 1 “regel” waar jij je aan dient te houden en dat is onze persoonlijke aanpak! Tijd voor de mensen nemen, of je nu met een werkzoekende praat of een werkgever. Iedereen moet zich welkom en gehoord voelen. Leer iemand kennen en weet wat zijn/haar wensen zijn, pas dan kun je komen tot een goede match.

En dan…. dan hebben we natuurlijk nog onze geweldige uitjes! Ons jaarlijkse weekend skiën in Winterberg, onze etentjes, onze feestavonden en onze weekendjes weg. Allemaal leuke avonden/weekenden dat we gezellig met elkaar zijn. Lekker eten, fijn kletsen, slap ouwehoeren of helemaal los gaan op de dansvloer.
Alles tot in de puntjes geregeld en verzorgd door Attract!

Veel vrijheid, veel gezelligheid en persoonlijke aandacht, bij een bedrijf waar iedereen je bij naam kent; dat wil je toch?!”

Als jij graag persoonlijk wil horen, wie wij zijn, wat wij doen en hoe leuk werken bij ons is, maken wij natuurlijk graag tijd voor een kennismaking! Stuur vrijblijvend een e-mail naar personeelszaken@attract.nl en we drinken snel een kop koffie samen.

Ontmoet alle collega's!

Jacco van Driesten

Eigenaar

Noraly Klein Swormink

Intercedent

Demi Mulders

Vestigingsmanager

Bianca Roozeboom-Krom

Vestigingsmanager

Judith van der Zeep

Intercedent

Raymunda Surendonk

Vestigingsmanager

Johan Ansink

Medewerker Debiteurenbeheer

Karin Pondman

Cao specialist

Eric Lagerweij

Technisch manager

Lars Spans

Hoofd administratie

Karin Linting

Procesmanager

Joyce van Luttikhuizen

Vestigingsmanager

Annette Zandbergen

Vestigingsmanager

Angelique van Eldik

Intercedente

Wil jij ook bij ons werken?

We vertellen je graag persoonlijk over hoe het werken bij Attract is! Laat jouw gegevens achter en we spreken elkaar snel!

Attract Wij helpen je graag
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Attract Wij helpen je graag