Attract: one-stop-shop

De bedenkers van Attract begonnen met dit idee: ze wilden van hun passie hun werk maken. En die passie, dat is talent laten groeien. Met de juiste omstandigheden groeien mensen als medewerker binnen een bedrijf in hun kracht. Die kans gunt Attract ieder mens!

Gesprek

Om erachter te komen welke talenten jij hebt, spreken we graag met je af. Zo komen we erachter wat voor vlees we in de kuip hebben. Onze klanten – jouw toekomstige werkgever dus! – vragen om gemotiveerd en enthousiast personeel. Mensen die een stapje harder lopen als het moet of lekker meedenken. Heb jij dat talent? Dan leren we je graag kennen!

Gastvrij

Bij ons staat de koffie of thee altijd klaar. Het maakt niet uit bij welke vestiging je binnenstapt; je bent altijd welkom voor een praatje. Zó maken we kennis met elkaar. Ben je op zoek naar een baan? Of heb je als werkgever vragen over personeelszaken? Kom dan langs op één van onze zeven vestigingen. We zitten in Ede (2 stuks), Veenendaal, Almelo, Rijssen, Enschede en Apeldoorn. Allemaal echte one-stop-shops voor alles rondom werk!