Werken met een lach

Ga jij met plezier naar je werk? Begroet jij je collega’s elke dag met een glimlach? Bij Attract zoeken we naar werk wat bij jou past! Wij vinden het belangrijk dat niet alleen je werkzaamheden bij je passen, maar ook het bedrijf en de collega’s. Uiteraard zet je altijd je beste beentje voor, maar als jij je thuis voelt op je werk zet je gemakkelijker een stapje meer.

In de buurt

Verspreid over Nederland vind je de negen vestigingen van Attract: Almelo, Apeldoorn, Ede, Enschede, Harderwijk, Oldenzaal, Rijssen, Roosendaal en Veenendaal. Kom eens langs bij de vestiging bij jou in de buurt! We hebben een dagelijks wisselend aanbod van vacatures bij bedrijven en organisaties in de regio.

Werk voor iedereen

De vacatures bij Attract zijn divers en terug te vinden in alle branches. Zoek je bijvoorbeeld werk in de horeca, logistiek of de techniek? Dan kunnen wij je helpen! Maar we hebben ook functies in de schoonmaak, ICT, zakelijke dienstverlening en meer. Deze variatie zie je ook terug in het gevraagde opleidingsniveau, benodigde ervaring en de functie-eisen van onze vacatures. Ook als je ideale vacature hier niet tussen zit ben je van harte welkom! We kijken graag samen met jou wat jouw wensen zijn om hier passend werk bij te zoeken.

Dreamteam

Om het naar je zin te hebben op je werk is het natuurlijk van belang dat je de taken die bij je functie horen graag doet. Maar misschien is het nog wel belangrijker dat je het goed kunt vinden met je collega’s. Omdat wij je toekomstige werkgever goed kennen, kunnen we een goede inschatting maken of je daar in het team past.

Jouw CV, wij helpen je graag!

Heb je nog geen CV, of vind je het lastig een mooi CV te maken, wij helpen je graag. Maak een mooi CV met behulp van onze CV-generator.
CV generator

Nieuwsgierig?

Kom dan eens langs bij een van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig maar mag altijd.