Werken moet leuk zijn

Hoe is ’t met jouw werkplezier? Stap jij als werknemer iedere morgen met een glimlach de drempel over bij je werkgever? Wij van Attract maken ons sterk voor jouw nieuwe baan. Of het nu om een tijdelijk contract, een fulltimebaan of een parttimejob gaat. Ons uitgangspunt: jij een leuke baan, wij een tevreden werkgever.

In de buurt

Attract Uitzendbureau zit altijd bij jou in de buurt. Je bent welkom voor een kop koffie op onze vestigingen in Ede, Veenendaal, Rijssen, Almelo, Enschede en Apeldoorn. We hebben een dagelijks wisselend aanbod van vacatures bij bedrijven en organisaties in de buurt van onze vestigingen.

Werken is leuk

Attract is attractief. Je vindt bij ons iets wat je leuk vindt om te doen. Is werken leuk? Jazeker, als je doet waar je écht goed in bent, ga je aan het einde van de dag met een goed gevoel naar huis. Weet je niet waar je talent, je kracht ligt? Attract helpt je graag om dát te ontdekken!

Werknemer in allerlei branches

De klanten van Attract Uitzendbureau zijn heel divers. Denk bijvoorbeeld aan horeca, transport & logistiek, bouw, ICT of zakelijke dienstverlening. Die variatie zie je ook terug in opleidingsniveau, ervaringseisen en de taken die bij onze vacatures horen.

Match op cultuur

De taken die je iedere werkdag doet, maken een deel van je werkplezier. Belangrijker nog zijn de mensen. Omdat wij onze klanten (jouw toekomstige werkgever!) goed kennen en weten welke collega’s daar passen. Daardoor krijg je een baan die perfect past bij jou en andersom is er ook een match.

Lijkt ’t je wat?

Stap eens binnen in een van onze vestigingen. Een afspraak maken is niet nodig. Voel je welkom.