Hoe Nilja een leuke baan met variatie vond

Nilja werkt al enige tijd via Attract bij Bakkerij Holland. Ze heeft een veelzijdige rol als meewerkend teamleider en weet de “handen uit de mouwen te steken”. Wij zijn blij met Nilja en natuurlijk ook benieuwd hoe Nilja haar ervaring is. Daarom hebben we laatst gezellig koffie gedronken. Lees in onderstaand interview meer over Nilja haar baan bij Bakkerij Holland!

Wat maakt werken bij Bakkerij Holland zo leuk?

“Ik werk absoluut met plezier. Iedereen helpt elkaar en werkt mee, ongeacht welke functie! Ook de directie werkt gewoon mee in de productie. Je wilt gewoon met elkaar een mooi product afleveren. Iedereen wordt gelijk behandeld. Daardoor vind ik het een heel fijn bedrijf om voor te werken!”

Wat is jouw gouden tip om je dagen leuk te houden?

Elke dag is anders! Deze variatie houdt het leuk. Maar ook plezier hebben onderling vind ik belangrijk. Fanatiek doorwerken maar wel met af en toe een geintje!”

Ik kan Attract zeker aanraden. Alles is goed voor elkaar, ook achter de schermen” Nilja

Hoe heeft Attract jou geholpen met je (huidige) baan?

“Via Facebook kwam ik de vacature voor het inpakken van stollen tegen. Dit had ik een aantal jaren geleden al eens gedaan en vond ik leuk om te doen. Dus ik heb gebeld en werd gelijk uitgenodigd voor een persoonlijk gesprek op de vestiging bij Attract. Het vlotte gesprek maakte mij snel enthousiast en ik mocht daarna door naar bij Bakkerij Holland voor een gesprek. Ook daar werd alles gelijk goed uitgelegd. Fijn die duidelijkheid!”

Attract is persoonlijk en we houden van korte lijnen, hoe heb jij dit ervaren?

“Ik kan Attract zeker aanraden. Alles is goed voor elkaar, ook achter de schermen. Er wordt sinds kort ook veel digitaal geregeld, zoals de contracten online ondertekenen. Ideaal, want dat scheelt mij toch tijd!”

Gerelateerde vacatures