Attract; hét uitzendbureau in Apeldoorn en omgeving

Apeldoorn is met meer dan 100.000 arbeidsplaatsen een belangrijk werkgelegenheidscentrum in Midden- en Oost Nederland. Met hoofdkantoren van onder andere Hanos, Centraal Beheer Achmea (even Apeldoorn bellen!) en Monuta biedt deze stad veel bedrijvigheid en een bloeiende economie.

Anderzijds is er in deze Veluwse gemeente ook veel natuur en rust te vinden. Kortom: een ideale plek om te wonen en werken. Ben jij dus op zoek naar een uitdagende baan? Neem dan contact op met Attract Uitzendbureau Apeldoorn.

Werken via het leukste uitzendbureau in Apeldoorn!

Wanneer je op zoek bent naar een leuke baan, dan kun je op verschillende manieren contact met ons opnemen. Via onze website kun je reageren op diverse leuke vacatures in Apeldoorn, maar uiteraard kun je ook contact opnemen door te bellen of te mailen. Joyce, Michel of Laura helpen je dan graag verder!

We plannen een kennismakingsafspraak met je in, zodat we jou beter leren kennen. Wat zijn jouw kwaliteiten en wensen? Waar ligt jouw passie en waar word jij blij van? Loop vrijblijvend eens bij ons binnen; we bespreken het graag. Uiteraard onder het genot van een kop koffie of thee!

Wat maakt ons nu anders?

Wat maakt het werken bij ons nu anders? Dat is simpel: bij ons staat de deur altijd voor je open. Voor veel mensen blijkt het nog steeds een drempel te zijn om een uitzendbureau binnen te stappen. Je wordt bij binnenkomst bij veel uitzendbureaus weggestuurd met het verzoek je via de website in te schrijven.

Bij Attract Uitzendbureau niet! Bij ons staat de koffie klaar, wij zijn benieuwd naar jou als persoon. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Zo kun je bij ons ook altijd terecht met vragen over contracten, urenregistratie, het maken van een goed CV en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Ook voor werkgevers in Apeldoorn

Ook werkgevers in Apeldoorn zijn bij Attract Uitzendbureau aan het juiste adres. Graag gaan we met je in gesprek om in kaart te brengen wat je wensen zijn. Bij het werven van kandidaten kijken we altijd nauwkeurig naar ambities, vaardigheden, opleiding  en ervaring.

Maar ook soft skills en persoonlijke eigenschappen wegen wij altijd mee zodat we de ideale kandidaat aan je kunnen voorstellen! Wij streven er altijd naar om de vacature zo snel mogelijk, met de best mogelijke kandidaat te vervullen.

Van maandag tot en met vrijdag ben je van harte welkom, met of zonder afspraak!

Wie werken er in Apeldoorn?

Joyce van Luttikhuizen

Vestigingsmanager Apeldoorn

Noraly Klein Swormink

Intercedente

Evelien Koenders

Intercedente