Attract; hét uitzendbureau in Ede en omgeving

Attract Uitzendbureau Ede ligt aan het marktplein in Ede, makkelijk te vinden en te bereiken voor iedereen uit Ede en omgeving. Met veel plezier proberen wij hier elke werkdag de match te vinden tussen kandidaat en bedrijf. Ede heeft een groeiende economie en goede bereikbaarheid. Dit zorgt ervoor dat vele bedrijven zich hier hebben gevestigd. Waaronder ons eigen hoofdkantoor!

Werken via het leukste uitzendbureau in Ede!

Ben je op zoek naar een nieuwe baan of tijdelijke klus? Kom dan langs op onze vestiging aan het marktplein voor een kop koffie (of thee natuurlijk)! Wij gaan graag écht in gesprek met je. Jij vertelt ons wie je bent en wat je wensen zijn, wij kijken of we daar iets passend bij kunnen vinden. Zo zorgen we ervoor dat niet alleen het werk bij je past, maar ook het bedrijf.

Wat maakt Attract Uitzendbureau Ede anders?

Bij ons staat de deur altijd voor je open. Voor veel mensen blijkt het nog steeds een drempel te zijn om een uitzendbureau binnen te stappen. Je wordt bij binnenkomst bij veel uitzendbureaus weggestuurd met het verzoek je via de website in te schrijven.

Bij Attract Uitzendbureau Ede niet! Wij zijn benieuwd naar jou als persoon. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Zo kun je bij ons ook altijd terecht met vragen over contracten, urenregistratie, het maken van een goed CV en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Ook voor werkgevers in Ede en omgeving

Ben jij juist op zoek naar goed en gemotiveerd personeel? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk en bestand van werkzoekenden en hebben toegang tot diverse cv-databases. Fulltime of parttime, tijdelijk of voor langere tijd. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match. Uiteraard kun je ook bij andere HR gerelateerde vraagstukken bij ons terecht en zien een vrijblijvende kennismaking graag tegemoet. Ben je enthousiast geworden? Mooi! Neem gerust contact op met Attract uitzendbureau Ede door te bellen naar: 0318-613134 of mail naar ede@attract.nl.

Van maandag tot en met vrijdag ben je van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Wie werken er in Ede?

Demi Mulders

Vestigingsmanager Ede

Judith van der Zeep

Intercedente Ede

Mayke Schieni

Intercedente Ede