Attract; hét uitzendbureau in Ede en omgeving

Met zijn 32.000 hectare behoort Ede tot een van de grootste gemeenten van Nederland. De centrale ligging, goede bereikbaarheid en de groeiende economie maken Ede een aantrekkelijke plaats voor vele bedrijven die zich de afgelopen jaren hier hebben gevestigd, waaronder ook ons eigen hoofdkantoor.

Werken via het leukste uitzendbureau in Ede!

Op zoek naar een nieuwe uitdaging? Kom dan vrijblijvend even langs op onze vestiging aan het marktplein in het bruisende centrum van Ede. Onder het genot van een kop koffie bespreken we graag de mogelijkheden en brengen jou in contact met de opdrachtgevers die het beste bij je passen.

Wat maakt Attract Uitzendbureau Ede anders?

Bij ons staat de deur altijd voor je open. Voor veel mensen blijkt het nog steeds een drempel te zijn om een uitzendbureau binnen te stappen. Je wordt bij binnenkomst bij veel uitzendbureaus weggestuurd met het verzoek je via de website in te schrijven.

Bij Attract Uitzendbureau Ede niet! Wij zijn benieuwd naar jou als persoon. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Zo kun je bij ons ook altijd terecht met vragen over contracten, urenregistratie, het maken van een goed CV en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Ook voor werkgevers in Ede en omgeving

Ben jij juist op zoek naar goed en gemotiveerd personeel? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij beschikken over een groot netwerk en bestand van werkzoekenden en hebben toegang tot diverse cv-databases. Fulltime of parttime, tijdelijk of voor langere tijd. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match. Uiteraard kun je ook bij andere HR gerelateerde vraagstukken bij ons terecht en zien een vrijblijvende kennismaking graag tegemoet. Ben je enthousiast geworden? Mooi! Neem gerust contact op met Attract uitzendbureau Ede door te bellen naar: 0318-613134 of mail naar ede@attract.nl.

Van maandag tot en met vrijdag ben je van harte welkom, ook zonder afspraak!

 

Wie werken er in Ede?

Saskia den Boer-Huisman

Vestigingsmanager Ede

Ilias el Anbri

Intercedent Ede

Linda de Groot

Intercedente Ede

Bianca Aversteeg

Intercedente Ede

Sebastiaan van den Ham

Creatief vormgever