Attract; hét uitzendbureau in Harderwijk en omgeving

Harderwijk is met haar sterke en diverse economie een aantrekkelijke stad om te werken en te wonen. Deze prachtige Hanzestad met het nieuwe Waterfront, de karakteristieke stadsmuur, monumentale panden en natuurlijk het Dolfinarium is een plek waar je eens geweest moet zijn!

Harderwijk is bijna niet los te denken van Ermelo, Nunspeet en Zeewolde en heeft vanwege haar diversiteit aan industrie veel te bieden aan werkend Veluwnaar. Vanaf februari 2018 is Attract Uitzendbureau ook onderdeel van deze prachtige stad! Wij staan klaar met de koffie (of thee); kom bij ons langs om je wensen te bespreken en wij gaan op zoek naar een leuke job voor jou!

Werken via het leukste uitzendbureau in Harderwijk!

Op onze website vind je verschillende leuke vacatures uit Harderwijk en omgeving. Wanneer je reageert op een vacature, kan je snel een bericht terug van ons verwachten. Staat de baan die jij zoekt er niet tussen? Ook open sollicitaties zijn van harte welkom. Dit kan je via onze website doen, maar je bent ook van harte welkom om langs te komen bij ons op de vestiging.

Wat maakt ons nu anders?

Als je bij ons komt kennismaken zal je merken dat we je echt willen leren kennen. Wie ben je en waar word je blij van? Wat zijn je talenten en wat voor baan past bij jou? Je cv is interessant, maar de persoon erachter vinden wij nog veel interessanter. Wij gaan met jou en voor jou aan het werk! Alles om jou aan die leuke baan te helpen. Voel je welkom en kom langs of neem contact op met de jongste vestiging van Attract Uitzendbureau.

Ook voor werkgevers in Harderwijk

Werkgevers uit Harderwijk en omgeving kunnen altijd terecht bij Attract Uitzendbureau. Wij komen graag bij u langs om kennis te maken en te inventariseren op welk gebied we u kunnen helpen. Wellicht heeft u moeite met het vinden van een geschikte kandidaat voor uw vacature, of wilt u graag een flexibele schil hebben in uw personeelsbestand. Of misschien wilt u graag advies op het gebied van HR. Wij hebben de expertise in huis en helpen u hier graag bij!

Attract Uitzendbureau Harderwijk zet haar netwerk in om de geschikte kandidaat te vinden en hierbij letten wij niet alleen op cv, maar ook op persoonlijkheid en ambities. Onze recruiters gaan graag aan de slag om nieuwe medewerkers voor u te selecteren. Neem contact op met Attract Uitzendbureau Harderwijk voor (vrijblijvende) info!

Van maandag tot en met vrijdag ben je van harte welkom, met of zonder afspraak!

Wie werken er in Harderwijk?

Tjomme Vissers

Vestigingsmanager Harderwijk

Lisette Alma

Intercedente

Yvonne Janssens

Intercedente

Sharon Hagen

Intercedente Harderwijk