Attract; hét uitzendbureau in Rijssen en omgeving

Attract Uitzendbureau Rijssen zit gevestigd tegenover het NS-station met een goede zichtlocatie en gratis parkeerplaatsen in de directe omgeving. Voor iedereen zijn wij dus makkelijk te bereiken.
Sinds 1999 is Attract uitzendbureau een begrip geworden in Rijssen en omgeving, mede door de jarenlange ervaring en vaste gezichten.

Emmy staat sinds 2002 aan het roer en in de loop der jaren is dit uitgebreid met Karen, Annelotte Sandy en Thijs.
Vol enthousiasme zijn wij dagelijks bezig om bedrijven en werkzoekenden te matchen, zodat wij een win-winsituatie creëren. Wij worden blij van de juiste match!

Werken via het leukste uitzendbureau in Rijssen!

Door ons enorm grote netwerk aan werkgevers kunnen wij jouw droombaan vinden waar jouw talent tot bloei kan komen, maar ook voor tijdelijke periodes, door welke reden dan ook, kunnen wij je helpen. Wij hebben veel vacatures in verschillende branches .
Wij komen graag in contact met jou! Maak kennis met ons door middel van een gratis intakegesprek om je wensen op het gebied van werk te bespreken.

Wat maakt Attract uitzendbureau anders?

Wat maakt het werken bij ons nu anders? Dat is simpel: bij ons staat de deur altijd voor je open. Voor veel mensen blijkt het nog steeds een drempel te zijn om een uitzendbureau binnen te stappen. Je wordt bij binnenkomst bij veel uitzendbureaus weggestuurd met het verzoek je via de website in te schrijven.
Bij Attract uitzendbureau niet! Wij zijn benieuwd naar jou als persoon. Maar onze dienstverlening gaat verder dan dat. Zo kun je bij ons altijd terecht met vragen over bijvoorbeeld contracten, urenregistraties, het maken van een goed cv en het voorbereiden op sollicitatiegesprekken.

Ook voor werkgevers in Rijssen

Uiteraard beschikken wij in ook over een groot netwerk en bestand van werkzoekenden en hebben wij toegang tot verschillende cv-databases. Werkgevers zijn bij Attract uitzendbureau ook aan het juiste adres voor de invulling van vacatures voor fulltime, parttime, invalwerk, oproepwerk en/of vakantiewerk. Wij komen graag vrijblijvend bij je langs om vacatures of andere personeelgerelateerde vraagstukken te bespreken. Neem contact op met Attract uitzendbureau in Rijssen.

Van maandag tot en met vrijdag ben je van harte welkom, mét of zonder afspraak!

Wie werken er in Rijssen?

Emmy Rolefes-Tijhof

Vestigingsmanager Rijssen

Karen Koedijk-Zwoferink

Intercedente Rijssen

Thijs Eggink

Intercedent Rijssen