Attract; hét uitzendbureau in Oldenzaal en omgeving

In de mooie Hanzestad Oldenzaal zij we begin 2019 gestart met de achtste vestiging van Attract Uitzendbureau aan de Grootestraat 5, midden in het centrum. Ons doel is om werkzoekenden en bedrijven met elkaar te verbinden door middel van onze persoonlijke aanpak en jarenlange ervaring. Op de vestiging Oldenzaal staat een ervaren team van enthousiaste intercedenten voor je klaar.

Onder het genot van een bak koffie of thee bij ons op kantoor in Oldenzaal nemen we al je wensen en ervaringen met je door.

Wat maakt Attract Uitzendbureau Oldenzaal anders?

Bij Attract willen we jou als uitzendkracht graag leren kennen door middel van een persoonlijke intake. Onder het genot van een bak koffie of thee bij ons op kantoor in Oldenzaal nemen we al je wensen en ervaringen met je door. Aan de hand hiervan proberen wij een passende werkgever voor je te vinden, of dit nu een vaste baan of een tijdelijke functie is, wij denken graag met je mee!

Oldenzaal is een levendige, bourgondische stad gelegen in het prachtige Twente waar het prettig wonen en werken is. De in Oldenzaal gevestigde bedrijven bieden gezamenlijk aan ruim 18.000 mensen werkgelegenheid. Voor een stad met 32.000 inwoners is dit relatief veel en dat zegt veel over het vestigingsklimaat. De bedrijvigheid kenmerkt zich door een grote diversiteit in soort en omvang.

Ook voor werkgevers in Oldenzaal en omgeving

Zoek je een betrouwbare partner die graag met je meedenkt en door de jarenlange ervaring goede kennis van de arbeidsmarkt heeft? Dan ben je bij Attract aan het juiste adres. Onze persoonlijke aandacht en Twentse nuchterheid zorgen ervoor dat wij de juist sparringpartner zijn in de zoektocht naar de juiste kandidaat. Fulltime of parttime, tijdelijk of voor langere tijd. Wij helpen je graag bij het vinden van de juiste match. Ben je enthousiast geworden? Mooi! Neem gerust contact op met Attract uitzendbureau Oldenzaal door te bellen naar: 0541 – 740 012 of mail naar oldenzaal@attract.nl.

Wie werken er in Oldenzaal?

Leoni Leijser

Intercedente

Carlijn Visscher

Intercedente