Jong uitzendbureau in Veenendaal

Attract Uitzendbureau Veenendaal zit in het centrum achter Winkelcentrum De Scheepjeshof. Attract Uitzendbureau bestaat sinds 1998 en al 5 jaar hebben wij het pand in Veenendaal. Sinds begin 2017 wordt de locatie Veenendaal nu fulltime bemand. Zo zijn we beter bereikbaar voor onze uitzendkrachten, maar zeker ook voor onze klanten in en om Veenendaal heen.

Enthousiasme bij Attract Uitzendbureau in Veenendaal!

Vol enthousiasme zijn wij de bedrijven in de regio Veenendaal aan het benaderen en zijn wij op zoek naar de perfecte match tussen bedrijf en kandidaat. Om een goede match te kunnen maken vinden wij het belangrijk om eerst een kijkje in de keuken van het bedrijf te nemen. Alleen zo kunnen we immers beoordelen wat voor kandidaat goed op de vacature past. Hier ligt ook onze kracht. Elke kandidaat die wij voorstellen hebben we zelf ook uitgebreid gesproken en we kunnen dan ook meer zeggen over de kandidaat zelf dan alleen maar het toesturen van het CV.  

Wil jij voor Attract uitzendbureau in Veenendaal aan de slag?

Kom dan binnen lopen (met of zonder afspraak) voor een gezellig gesprek met een goede kop koffie. Dan nemen we je CV door en horen wij graag wat je wensen zijn. Wat zie jij als je droombaan en hoe kunnen wij je daarbij helpen om dat te bereiken en misschien is er zelfs al een vacature beschikbaar waar we je direct op kunnen voorstellen. Attract uitzendbureau Veenendaal heeft vacatures bij de beste bedrijven in Veenendaal en omgeving. Kortom, we bekijken gezamenlijk alle mogelijkheden om je zo snel mogelijk aan het werk te helpen.

Voor de werkgevers in en om Veenendaal

Hebben we nog geen contact gehad, ben je nieuwsgierig geworden naar wie wij zijn en wat Attract uitzendbureau Veenendaal voor jou kan doen? Dan horen wij dat graag! Wij komen graag langs voor een geheel vrijblijvende kennismaking en om te bespreken wat we voor elkaar kunnen betekenen.

Om een goede match te kunnen maken vinden wij het belangrijk om eerst een kijkje in de keuken van het bedrijf te nemen.

Wie werken er in Veenendaal?

Bianca Roozeboom-Krom

Vestigingsmanager Veenendaal

Aletta Spanninga

Intercedente Veenendaal