Attract; het uitzendbureau in Roosendaal en omgeving

Attract is sinds 1 november 2019 geopend in Roosendaal. Ondanks dat wij niet eerder zichtbaar waren in het Roosendaalse straatbeeld, zijn wij al ruim 15 jaar actief. Dankzij deze ruime ervaring en uitgebreid netwerk zijn wij de fijnste en snelste weg naar een baan op maat.

Met onze nieuwe locatie op de Kloosterstraat 282 zitten we lekker centraal en zijn we goed bereikbaar met het openbaar en eigen vervoer. Je kan gewoon binnenwandelen voor een gesprek. Om er toch zeker van te zijn dat we je gelijk kunnen helpen is het handig om vooraf even te bellen op 0165-740010. Zo zijn we nog beter voorbereid en begin je voor je het weet bij je nieuwe baan..

Wat maakt ons nu anders?

Als je bij ons komt kennismaken zal je merken dat we je echt willen leren kennen. Wie ben je en waar word je blij van? Wat zijn je talenten en wat voor baan past bij jou? Je CV is interessant, maar de persoon erachter vinden wij nog veel interessanter. Wij gaan met jou en voor jou aan het werk! Alles om jou aan die leuke baan te helpen. Voel je welkom en neem contact met ons op we helpen je graag!

Ook voor werkgevers in Roosendaal

Werkgevers uit Roosendaal en omgeving kunnen altijd terecht bij Attract Uitzendbureau. Ook daarin staat de persoonlijke benadering voorop! We komen graag persoonlijk bij je langs om kennis te maken met jouw organisatie, sfeer te proeven en samen de vacature(s) en eisen door te spreken. Als alles helder is streven wij naar het maken van de perfecte match, door te kijken naar ambities, vaardigheden, opleiding en ervaring. We proberen de vacature zo spoedig mogelijk in te vullen, met de beste kandidaat! Na het tot stand komen van deze match stopt het niet; we bewaken de plaatsing uiteraard, maar willen daarnaast ook een sparringpartner voor je te zijn zodat je met alles bij ons terecht kunt! Neem gerust contact op met Attract uitzendbureau Roosendaal door te bellen naar: 0165-740010 of mail naar Roosendaal@attract.nl.

Wie werken er in Roosendaal?

Daan Dedert

Vestigingsmanager

Dylan van der Ent

Intercedent