Attract; inhouse bij Bakkerij Holland in Roosendaal

Als je onderdeel uitmaakt van de Bakkerij Holland familie ben jij medeverantwoordelijk voor de vers gebakken broden die dagelijks geleverd worden aan de supermarkten in Nederland, België en Frankrijk.  Je komt te werken in een volledig geautomatiseerde bakkerij te Roosendaal. Er wordt gewerkt met de nieuwste machines en methodes.

Het is een professioneel familiebedrijf waar betrokkenheid en motivatie erg belangrijk zijn. De sfeer binnen Bakkerij Holland is ongedwongen, er wordt hard gewerkt maar ook gelachen. Snel schakelen en interne korte lijnen zijn typerend voor dit familiebedrijf. Daarnaast zijn ze innoverend, altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen.

Wil jij graag deel uitmaken van het geweldige team dat er voor zorgt dat er maandag tot en met zaterdag ovenheerlijke broden in de supermarkten liggen? Aarzel dan niet en bekijk onderstaande vacatures en reageer! Zijn er nu geen vacatures waar je enthousiast van wordt? Laat je gegevens vrijblijvend achter via onze site en dan nemen wij contact met je op om je wensen te bespreken en deze te koppelen aan een leuke baan binnen Bakkerij Holland.

Wie werken er in Roosendaal?

Karin Linting-Ter Steege

Karin Linting-ter Steege

Vestigingsmanager Almelo

Dieuwertje Vrielink

Intercedente Rijssen
Johan Wennink

Johan Wennink

Intercedent Oldenzaal