Oplossing voor ziekteverzuim

Hoe zit het met verzuim binnen jouw bedrijf? Als werkgever ben je betrokken bij zieke medewerkers: of je dit nu wilt of niet. Dat kost tijd en geld. Zeker als een werknemer lange tijd niet inzetbaar is. Wij van Attract helpen je door middel van casemanagement om grip te krijgen op de situatie. We zoeken naar een oplossing, zodat jullie samen snel weer door kunnen.

Snel en persoonlijk

Laten we eerlijk zijn: niemand zit te wachten op langdurige ziekte. Voor een werknemer is het niet fijn, maar als werkgever heb je ook een probleem. Wat doe je in zo’n situatie? Welke rechten en plichten heb je? Wat is wijsheid? Attract staat je graag bij met casemanagement. Dat doen we op een persoonlijke manier. Onze casemanagers volgen de situatie op de voet en houden contact met je werknemer. Zie ons als handige tussenpersoon, die zorgt voor een snelle oplossing waar je als werkgever blij van wordt. Zo gaan jullie samen zo snel als mogelijk weer terug naar een gezonde en werkbare situatie.

Tijd voor een andere route

Casemanagement is een containerbegrip. We helpen jou als werkgever wanneer je werknemers uitvallen. Bij Attract geloven we dat niemand daar vrolijk van wordt. Daarom helpen we jou én de werknemer graag aan een goede oplossing. In overleg kijken we wat passend is. Kan iemand snel terugkeren? Welke voorwaarden zijn daarvoor nodig? Of lukt dat niet? Dan is het tijd voor een andere route, zoals outplacement. Ook daarbij helpen we je graag.

Meer weten over casemanagement?

Ben je benieuwd wat Attract voor je kan doen? Laat het ons weten. We bespreken het samen en kijken waar de schoen wringt. Neem contact op, dan gaan we samen zitten.