Voor je mensen én voor jou

Soms is het overduidelijk: een werknemer in jouw bedrijf zit niet op de goede plek. Wat de oorzaak ook is; het brengt jou als leidinggevende in een lastig parket. Je hebt allerlei rechten en plichten. Gelukkig biedt loopbaancoaching bij Attract vaak uitkomst. We begeleiden je en zetten samen de juiste mensen op de juiste plek.

Vragen stellen

Om goed te weten of mensen op de juiste plek zitten, is vragen stellen belangrijk. Attract gaat met jouw medewerker in gesprek. Vragen die dan op tafel komen, zijn:

  • Wat voor type mens ben jij?
  • Waar liggen je kwaliteiten? En waar kun en wil je jezelf ontwikkelen?
  • Waar ligt je ambitie voor de komende jaren?

Soms wordt ervoor gekozen om te starten met een ontwikkel-assessment. Daarmee kijken we waar de kwaliteiten en ontwikkelpunten van jou of jouw werknemer liggen en/of welke functie daarbij past. Zo’n assessment is een grondig onderzoek door een gecertificeerde arbeidspsycholoog en biedt een goed fundament om op voort te borduren tijdens de coaching.

Loopbaancoaching voor je werknemer

Een voorbeeld: een werknemer in jouw bedrijf heeft veel potentie. Je vermoedt eigenlijk dat hij meer kan, maar helemaal zeker ben je niet. Wat nu? Wij gaan graag voor je aan de slag. We kiezen voor een benadering die zakelijk is, maar ook persoonlijk. Samen met jouw medewerker kijken we naar zijn gedrag en reflecteren daarop. Juist dát biedt vaak veel inzichten, voor de werknemer en voor jou. Wij, van Attract, helpen om de medewerkersloopbaan een succesvol vervolg te geven.

Loopbaancoaching voor jezelf

Als werkgever valt er genoeg te leren. Misschien wil je bepaalde leidinggevende aspecten nog meer ontwikkelen. Of wil je betere beoordelingsgesprekken voeren? Ook voor je eigen loopbaancoaching klop je aan bij Attract. Loop eens binnen op een vestiging of bel met onze coaches.