Tijd voor het echte werk

Wat kost je als werkgever de meeste energie? En waar zou je de meeste tijd in willen stoppen? Zit daar een groot verschil tussen? Als ondernemer focus je het liefst op je dagelijkse business. Echter: de ‘achterkant’ van je bedrijf kost ook tijd: urenregistratie, loonlijst, contracten en beoordelingsgesprekken. Dat begrijpen we bij Attract. Laat ons de payroll regelen, dan krijg jij je focus terug.

Het komt hierop neer: jij en je werknemers richten je op het werk; wij doen de rest. Eigenlijk geef je een bepaald – lees: het meest saaie – gedeelte van je werkgeverschap over aan ons. Payrolling is simpel: je personeel is in dienst van ons, maar werkt voor jou. Wij verzorgen de arbeidscontracten, doen de personeelsadministratie en betalen het salaris uit. Ideaal, zo vinden steeds meer ondernemers in Nederland. Dat is niet voor niets. Goed werkgeverschap betaalt zich hoe dan ook uit. Naar je werknemers, maar ook naar jou als werkgever.

Payroll in het kort:

– Wij zijn jouw externe afdeling personeelszaken;
– Jij houdt de normale kosten voor die afdeling grotendeels op zak;
– Wij regelen alle administratie rondom je personeel;
– Jij houdt de controle.

Geïnteresseerd?

De voordelen die voor jouw organisatie gelden, rekenen wij je graag persoonlijk voor. Voor meer informatie over payrolling via Attract verwijzen wij je graag naar de dichtstbijzijnde vestiging. Je kunt ons bellen, maar je mag ook altijd binnenlopen. Welkom!