Tankstation medewerker

Veldhoven
2.380 tot 2.550 per maand
24 uur per week

Neem contact op met Yvonne Janssens.

Solliciteren

Tankstation medewerker

  • Veldhoven
  • 2.380 tot 2.550 per maand
  • 24 uur per week

Direct solliciteren of meer weten?

Neem contact op met Yvonne Janssens.

Je gaat werken als tankstation medewerker bij een bedrijf dat door heel Nederland diverse tankstations beheert. Jij houdt van afwisseling en bent graag bezig met dagelijkse uitdagingen en veel klantcontact. een kop koffie, een snack voor onderweg en de tankbeurt afrekenen met de klant, zomaar een greep uit jouw werkzaamheden!


Wat ga je doen?

Als tankstation medewerker kom jij de hele dag verschillende reizigers tegen. Of het nou vakantiegangers zijn, vrachtwagenchauffeurs of bijvoorbeeld familieleden die elkaar bezoeken, jij staat voor iedereen klaar. 

Dagelijks zorg jij voor een net en opgeruimd tankstation waardoor klanten gemakkelijk kunnen bereiken wat ze nodig hebben. Voor de gehele dienst die je draait, ben je verantwoordelijk voor alle mogelijke situaties en gebeurtenissen in en om het tankstation. Zo zorg je voor een opgeruimd voorterrein, dat de handschoenen bij het tanken bijgevuld zijn en verleen je service aan de klanten. Je zorgt dat de voorraad wordt gevuld in de schappen, denk hierbij aan water, fruit, maar ook snoep en snacks voor onderweg.

Op jouw werklocatie is er een mogelijkheid voor klanten om heerlijk en vers belegde broodjes te kopen. Hier houd jij je dan ook mee bezig op een piekmoment zodat iedereen op tijd een heerlijk broodje kan eten.  Hier wordt alles gedaan om de klant een geweldige ervaring te bieden. 

Deze functie is ook beschikbaar in Kaatsheuvel (28 uur en eigen vervoer noodzakelijk), in Veghel (24 uur) en in Eijsden 24-32 uur). Wil je flexibel in Zuid Nederland werken dan kan dit ook als je minimaal 32 uur per week beschikbaar bent. 


Wat vragen we van je?

  • Je bent minimaal 24 uur per week beschikbaar, inclusief avonden en weekenden;
  • Je staat open voor extra werk tijdens vakanties, indien dit in overleg mogelijk is;
  • Je hebt een klantgerichte en collegiale instelling;
  • Je bent bereid een extra stap te zetten en toont actieve betrokkenheid.

Wat bieden wij?

  • Startsalaris van € 13,68 voor medewerkers vanaf 21 jaar;
  • Vakantiedagen en 8,33% vakantiegeld, uitbetaald in mei;
  • Vaste uren per week, wat zorgt voor een stabiel salaris;
  • Iedere woensdag ontvang je je salaris; 

Bedrijfsinformatie

Dit bedrijf heeft bemande en onbemande tankstations in Nederland, België, Frankrijk en Duitsland. Er werken 800 medewerkers en het hoofdkantoor zit in Harderwijk. Hier vindt je afdelingen zoals de binnendienst, buitendienst, administratie en klantenservice, hr. Verder is er nog een locatie in Harderwijk waar de monteurs werken en de schoonmakers de onbemande tankstations schoonmaken. Dus echt de uitvoerende functies. Ze hebben ook een fabriek waar je voornamelijk ook kannetjes met olie vindt. Ze zitten in België en Duitsland en in Nederland uiteraard. In Dordrecht en Lichtendrecht. Ze zijn veel bezig met ontwikkelen en richtten zich nu voornamelijk op energiebedrijven waar ze er al 1 van hebben. Er zijn 55 bemande tankstations. 



Kun jij niet wachten om deze afwisselende functie als tankstation medewerker vol te tanken? Dan komen wij heel graag met jou in contact! Je kunt ons ook een WhatsApp bericht sturen via; 06-46372625, tot gauw!

In 4 stappen naar jouw baan

Zo gaan wij te werk

01

Deel jouw wensen

Kies jouw manier! Solliciteer op een vacature, schrijf je in, kom langs of maak een cv
02

Maak kennis

Ook dit mag op jouw manier: op onze vestiging, telefonisch of videobellen
03

Ga op gesprek

Het bedrijf is net zo enthousiast als wij; je mag op gesprek!
04

Nieuwe baan

Een klik tussen bedrijf en jou; geweldig! Je mag starten!

Solliciteren

Direct solliciteren of meer weten? Neem contact op met Yvonne Janssens.
Direct solliciteren of meer weten? Neem contact op met Yvonne Janssens.

Gerelateerde vacatures

Wij zoeken voor jou!

Schrijf je in en wij doen de rest