Vast contract via een uitzendbureau, kan dat?

Je bent op zoek naar een langdurige baan met een vast contract, maar kan dat via een uitzendbureau? Zeker weten! Dit brengt juist veel voordelen met zich mee. Jij krijgt namelijk alle ruimte en vrijheid om te kijken naar wat er écht bij jou past.

Voordelen? Welke voordelen krijg ik dan via een uitzendbureau?

Via een uitzendbureau benut je een soort ‘testperiode’ waarin jij de mogelijkheid hebt om de ideale baan te ontdekken. Onze specialisatie is namelijk werkzoekenden en werkgevers bij elkaar brengen. Dit doen wij bij diverse bedrijven, in diverse factoren, op diverse niveaus. Dit betekent dus dat wij een ontzettend groot aanbod voor je hebben en jou veel opties kunnen aanbieden. Hierdoor kun je kijken naar veel mogelijkheden en meer variatie in het werk. We bieden jou de kans om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en kijken graag mee naar jouw ontdekkingsreis.

En sterker nog: ruim 78% van onze geplaatste kandidaten, krijgt uiteindelijk een contract bij de opdrachtgever zelf! En hoe dat precies zit, dat lees je in dit interessante blog.

Wat houdt een vast contract in?

Een vast contract betekent simpelweg dat je voor onbepaalde tijd aan een bedrijf verbonden bent. Geen gedoe met onzekerheid dat je contract afloopt; jij hebt langdurige werkzekerheid. Dat geeft rust en stabiliteit, zodat je niet voortdurend in de stress zit over wanneer je loopbaan plots zou kunnen eindigen.

Welke voordelen geeft mij een vast contract?

Een vast contract geeft jou de garantie voor een vast aantal uren per week en een maandelijks inkomen. Dat zorgt voor zekerheid. Je weet gewoon dat je voor lange tijd werk hebt en gegarandeerd bent van inkomen. Dit maakt het niet alleen makkelijker om professioneel te plannen, maar ook om je financiën op orde te houden. Met een vast inkomen kun je met meer vertrouwen naar de toekomst kijken.

Weet je wat ook mooi is? Een vast contract geeft je de mogelijkheid om verder vooruit te denken. Je kunt jouw persoonlijke doelen beter nastreven, omdat je weet dat je een stabiele werkplek hebt. Het is een geweldige omgeving om zowel professioneel als persoonlijk te groeien!

Wanneer en waarom ga je van een tijdelijk contract naar een vast contract via een uitzendbureau?

Er zijn verschillende redenen waarom iemand van een tijdelijk contract overgaat naar een vast contract via een uitzendbureau. Een veelvoorkomende situatie is dat zowel jij als het bedrijf enthousiast is over het werk en de samenwerking wil voorzetten. Zo wordt er dan bepaald dat het contract dat via het uitzendbureau loopt, wordt verlengd en automatisch overloopt naar een vast contract.

Het kan ook zijn dat het bedrijf groeit en het huidige personeelsbestand niet voldoende is om aan de vraag te voldoen. Of het bedrijf hecht grote waarde aan een betrouwbare werknemer, mogelijk jij, en besluit om deze persoon aan het bedrijf te binden. Een ander voorbeeld kan zijn dat het te maken heeft met het beleid van het bedrijf. Veel bedrijven streven momenteel naar langdurige verbintenissen met hun werknemers. Daarom bieden ze soms al vroeg een vast contract aan. Dit draagt niet alleen bij aan een sterke band tussen werkgever en werknemer, maar is ook een blijk van waardering voor jouw inzet.

Het merendeel van onze werknemers, krijgt een contract bij de klant zelf” Lisette

Wat zijn de mogelijkheden met een vast contract via een uitzendbureau?

Via een uitzendbureau kun je terechtkomen in de meest uiteenlopende functies, want dat is natuurlijk hetgeen wat wij doen. Onze kracht ligt juist in het vinden van de perfecte match tussen werkzoekenden en verschillende functies bij bedrijven. Denk hierbij aan dynamische rollen zoals accountmanager, administratief medewerker of een functie binnen een gemoderniseerd magazijn.

Het verschil van een vast contract via een uitzendbureau in plaats van een contract bij de werkgever zelf, is dat je via een uitzendbureau de kans krijgt om in sectoren binnen te komen waar je misschien rechtstreeks niet kunt solliciteren. Wij zetten net dat extra stapje en helpen je mee om uit jouw comfortzone te denken.

Door onze persoonlijke benadering kijken we verder dan de standaard vacatures die op dat moment beschikbaar zijn. We nemen de tijd om te begrijpen waar jouw interesses en passies liggen, en we denken aan specifieke beroepen die niet voor de hand liggen. Zolang jij jouw enthousiasme goed over weet te brengen, nemen wij het vanaf daar graag van je over!

Misschien ben je momenteel werkzaam als administratief medewerker bij een makelaar en ben je op zoek naar een bedrijf dat beter aansluit bij jouw interesses. Vertelde je niet dat je vroeger veel met paarden hebt gedaan? Laten we samen kijken naar een administratieve functie binnen jouw passies, waarom niet bij een paardenvakbond?

Wij kunnen net het verschil maken en zorgen dat jij op de plek terechtkomt waar je graag wil zijn. Het zou jammer zijn als je te snel een vast contract tekent bij een bedrijf. Puur omdat het je zekerheid biedt die je zoekt, maar waar jij je niet gelukkig voelt.

Werkplezier staat altijd op nummer 1! Elke maandag sta jij al in de startblokken om naar je werk te gaan, laat het dan een werkplek zijn dat helemaal bij jou past.

Een vast contract via Attract uitzendbureau?

Dat kan dus! Kun je niet wachten om een vast dienstverband te krijgen via Attract? Dan hebben we goed nieuws! Wij hebben momenteel een aantal leuke vacatures beschikbaar, waar je gelijk in dienst komt bij de opdrachtgever, of waarna je bij een goede klik wordt overgenomen door het bedrijf.

Neem contact met ons op, zodat jij op de hoogte bent van alle voordelen die wij jou kunnen bieden! Wil je het gehele vacatureaanbod van ons zien, klik dan hier.

Wij kunnen net het verschil maken en zorgen dat jij op de plek terechtkomt waar je graag wil zijn"

Lisette

Tijd voor een vrijblijvend gesprek?

Zullen we samen op een missie van zekerheid gaan?

Ik wil mijn uiterste best voor jou doen om dat vaste contract binnen te slepen!

Lisette Alma Intercedente
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Lisette Alma Intercedente