Neem contact op met Nicole Eppink-Groot.
Jij wilt deel uitmaken van een enthousiast en gedreven team dat klaar staat voor elkaar en helpt waar nodig. Als productiemedewerker bij een snelgroeiende bakkerij in Vriezenveen op het gebied van glutenvrije producten wordt je door je collega’s opgeleid en krijg je de kans om net zo snel mee te ontwikkelen.
Als productiemedewerker in deze bakkerij in Vriezenveen ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het ambachtelijke productieproces van diverse soorten glutenvrij brood. Je taken omvatten het juist instellen van de machines, het op correcte wijze afwegen van de grondstoffen, het bereiden van het deeg en het uitvoeren van het bakproces van deeg naar brood. Daarnaast voer je kwaliteitscontroles uit, los je kleine storingen op en zorg je voor een nette en schone werkplek.
Ondanks dat werkervaring als bakker niet vereist is, is het wel belangrijk dat je fysiek in orde bent aangezien het werk af en toe intensief kan zijn.
In de functie van productiemedewerker ben je 4 of 5 dagen beschikbaar op basis van het aantal uren per week dat je wilt werken. De werktijden liggen tussen 05.00 uur en 17.00 uur. 1x per 2 weken werk je zondag- op maandagnacht en daarnaast kan er bij drukte een (tijdelijke) verschuiving naar 3-ploegendiensten plaatsvinden. Dit zal een periode zijn van ongeveer 8 á 9 weken rondom Pasen en Kerst.
Naast traditionele bakkerijen in Almelo, is Bakker Leo in 2015 begonnen met het ontwikkelen van gezonde, glutenvrije broden onder de naam Bakker Leo Glutenvrij in een nieuwe bakkerij. Broden die minstens zo lekker smaken als een reguliere boterham! Breder, creatiever en smakelijker: Bakker Leo Glutenvrij let niet alleen op de eis dat het brood glutenvrij moet zijn, maar denkt ook met de klant mee. Het brood krijgt alle aandacht die het verdient en nodig heeft, want er mogen onder geen beding gluten in de boterham komen. Die garantie is er en wordt aangetoond met het logo ‘glutenvrij’. Van de grondstoffen in het veld, tot het transport en de aankomst in de bakkerij: Bakker Leo Glutenvrij garandeert een glutenvrije keten. De glutenvrije broden worden gebakken in een gecertificeerde glutenvrije bakkerij die voldoet aan de allerhoogste kwaliteitseisen en –standaarden.
Enthousiast geworden over deze functie of zit je nog met vragen? Neem dan contact met ons op via het telefoonnummer 0546 – 49 28 89, via whatsapp op 06 – 25 35 36 74 of mail naar bakkerijholland@attract.nl. Direct solliciteren via de website is natuurlijk ook mogelijk. Wij staan je graag te woord of nodigen je binnenkort uit voor een kennismaking. Tot dan!
Zo gaan wij te werk
Schrijf je in en wij doen de rest