Verpakkings operator

Zeewolde
2.400 tot 2.600 per maand
32 tot 40 uur per week

Neem contact op met Tjomme Vissers.

Solliciteren

Verpakkings operator

  • Zeewolde
  • 2.400 tot 2.600 per maand
  • 32 tot 40 uur per week

Direct solliciteren of meer weten?

Neem contact op met Tjomme Vissers.

Binnen jouw rol leg je de laatste hand aan een bijzonder product. Jij komt te werken binnen een snelgroeiend bedrijf met een hele warme sfeer.


Wat ga je doen?

Het bedrijf waar je komt te werken in- en exporteert medicijnen en produceren dit ook zelf. Jij bent binnen dit bedrijf samen met jouw collega’s verantwoordelijk voor het inpakken van deze medicijnen. Hierbij gaat het om allerlei verschillende soorten medicatie, denk hierbij aan oordruppels (vloeibaar) en pillen (vast). De operators zijn dagelijks bezig met het produceren van de producten. In de GMP ruimtes worden dagelijks veel verschillende orders gemaakt met moderne en vooruitstrevende machines. Als het eindproduct klaar is gaat deze naar jouw afdeling. Dit is waar jij in beeld komt. Jij zorgt er dan voor dat de gemaakte producten verpakt worden zodat het uiteindelijk naar de klant toegestuurd kan worden. Hoe ziet dit er nou uit? Bij het desbetreffende medicijn stop je de benodigde hulpmiddelen om de medicatie toe te kunnen dienen samen met de bijsluiter in een doosje zodat het gebruiksklaar is. Omdat Ace veel verschillende badges bereidt kunnen de hoeveelheden verschillen. Soms zitten hier grote opdrachten tussen, maar soms ook veel kleine. Je werkt dus nooit standaard in een specifieke ruimte. Bij een grotere order ga je machinaal te werk en bij kleinere orders handmatig. Ten alle tijde ben je verantwoordelijk om dit op een juiste manier uit te voeren. Omdat dit een belangrijk product is, wordt alles extra gecontroleerd, dit valt dan ook binnen jouw takenpakket.

Het fijne aan het werk is dat je in rustige, schone en warme ruimtes werkt. Vaak sta je hier met 1 tot 3 collega’s die jou helpen. Het aantal verschilt per order of product. Binnen Ace is er ook veel ruimte voor een praatje of een grapje. Gedurende jouw werkdag heb je in totaal een uur pauze. Een kwartier in de ochtend, een half uur tijdens de lunch en een kwartier aan het einde van de middag.


Wat vragen we van je?

  • Secuur en efficiënt zijn woorden die jou omschrijven;
  • Je beheerst de Nederlandse taal in woord en geschrift;
  • Je hebt geen huidproblemen zoals eczeem of psoriasis. Dit kan namelijk irritaties veroorzaken door de grondstoffen waarmee je komt te werken. 

Wat bieden wij?

  • Een bruto startsalaris tussen de €2.400,- en €2.600,- per maand;
  • Volledige reiskostenvergoeding en een pensioensopbouw;
  • Gratis gebruik van de inhouse gym met douche;
  • Jaarlijks veel uitjes zoals; varen, kerstmarkt, strandfeest of andere leuke dingen;
  • Uitzicht op een vast dienstverband;
  • Doorgroeien tot farmaceutisch operator, mist je dit zelf ook ziet zitten;
  • Veel mogelijkheden in het volgen van opleidingen en cursussen.

Bedrijfsinformatie

Dit leuke en snelgroeiende bedrijf is gevestigd in Zeewolde. Zij zijn gespecialiseerd in het maken van farmaceutische producten voor specifieke patiëntbehoeftes. Het bedrijf is trots op wat zij met alle medewerkers dagelijks bereiken en vindt daarom betrokkenheid en enthousiasme erg belangrijk. Dit maakt het een bijzonder bedrijf om voor te werken. 


Is dit jouw baan?? Dan komen wij natuurlijk graag met jou in contact! Je kan ons bereiken via; 0341-740024 of mailen via; harderwijk@attract.nl 

Wil je liever een appje sturen? Dat kan natuurlijk ook; 06-21392327.

In 4 stappen naar jouw baan

Zo gaan wij te werk

01

Deel jouw wensen

Kies jouw manier! Solliciteer op een vacature, schrijf je in, kom langs of maak een cv
02

Maak kennis

Ook dit mag op jouw manier: op onze vestiging, telefonisch of videobellen
03

Ga op gesprek

Het bedrijf is net zo enthousiast als wij; je mag op gesprek!
04

Nieuwe baan

Een klik tussen bedrijf en jou; geweldig! Je mag starten!

Solliciteren

Direct solliciteren of meer weten? Neem contact op met Tjomme Vissers.
Direct solliciteren of meer weten? Neem contact op met Tjomme Vissers.

Gerelateerde vacatures

Wij zoeken voor jou!

Schrijf je in en wij doen de rest