Attract; hét uitzendbureau in Almelo en omgeving

Attract is gevestigd in het centrum van Almelo, gelegen aan het Schouwburgplein naast het Theaterhotel. Attract is in 1998 gestart in Almelo en is inmiddels uitgegroeid tot één van de grootste van de vestigingen van Attract Uitzendbureau. Op de vestiging Almelo zitten wij met een gedreven team. Dagelijks gaan wij vol enthousiasme op zoek naar de juiste match!

Almelo kent veel bedrijvigheid in de oude stad, maar ook op de nieuwe bedrijventerreinen. Bedrijvigheid vind je in Almelo aan de Bornsestraat, de Buitenhaven, het Dollegoor, het Wendelgoor, Noordbroek, de Turfkade en op bedrijventerreinen Twentepoort, Bedrijvenpark Twente en XL Businesspark Twente. Kortom: genoeg bedrijvigheid waar wij graag de juiste werknemer matchen met de juiste werkgever. Tevens zijn wij goed op hoogte van de markt, weten wat er speelt en waar de behoefte ligt.

Wat maakt Attract het leukste uitzendbureau van Almelo?

Bij Attract Almelo staat de deur altijd open! Wel of geen afspraak? Iedereen is van harte welkom en wij maken graag tijd voor een inschrijving. Bij ons is het niet noodzakelijk om je eerst in te schrijven via internet. Wij kijken verder dan alleen het CV en vinden een persoonlijke indruk erg belangrijk. In een persoonlijk gesprek bespreken wij graag jouw wensen ten aanzien van werk, waar jouw passie ligt en wat jou uniek maakt als werknemer.

Vestiging Bakkerij Holland

Attract verzorgt de werving voor Bakkerij Holland in Vriezenveen. Voor dit fantastische familiebedrijf zijn wij regelmatig op zoek naar medewerkers. Check voor het actuele aanbod onderstaande vacatures of neem contact met ons op: 0546-49 28 89 / bakkerijholland@attract.nl

VACATURES BAKKERIJ HOLLAND

Attract voor werkgevers in Almelo en omgeving

Ook werkgevers kunnen bij Attract Almelo terecht. Wij beschikken over een groot werkzoekenden-bestand, waarbij wij graag de juiste match maken tussen werknemer en werkgever. Wij komen graag langs om persoonlijk kennis te maken en om met elkaar door te spreken wat wij voor uw organisatie kunnen betekenen.

Werkzoekende of werkgever? Neem contact op met Attract Almelo: Wij helpen je graag verder. Bel of mail ons, 0546-491616 of almelo@attract.nl

Wij kijken verder dan alleen het CV en vinden een persoonlijke indruk erg belangrijk.

Wie werken er in Almelo?

Annette Zandbergen

Vestigingsmanager Almelo

Patricia Stegehuis

Intercedente Almelo

Lotte Waaijer

Intercedente Almelo

Susanne Muller

Intercedente Almelo

Marlin Stundebeek

Intercedente Almelo