Attract; hét uitzendbureau in Enschede en omgeving

Enschede telt ruim 157.000 inwoners en staat bekend om het winkelcentrum en het uitgaansgebied, dat om het winkelhart ligt. Enschede is de grootste stad van Overijssel en biedt velen een baan in de productie, metaalbewerking, detailhandel, bouw en vele andere branches. Attract uitzendbureau in Enschede is actief in álle branches voor álle werkzoekenden.

Werken via het leukste uitzendbureau in Enschede!

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende baan via Attract, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Je kunt je uiteraard inschrijven via de website, je kunt bij ons langskomen of je neemt telefonisch contact met ons op. Op werkdagen staan Raymunda Surendonk en Sanne Bons voor je klaar om persoonlijk kennis met je te maken.

De persoonlijke kennismaking staat voorop, we willen je graag leren kennen, om op deze manier een beter beeld bij jou te krijgen. Dit maakt het voor ons makkelijker om je onder de aandacht te brengen bij onze opdrachtgevers. Onder het genot van een kopje koffie, thee of een glaasje water, bespreken we je kwaliteiten en wensen met betrekking tot je toekomstige baan. Daarnaast horen we graag van je wat je in je privé leven bezig houdt, je hobby’s en je gezin/thuis situatie is.

Wat maakt Attract Uitzendbureau Enschede anders?

Wij willen jou helpen, of het nu gaat om de bemiddeling naar een nieuwe aanstelling, het opstellen van je cv, vragen omtrent arbeidsomstandigheden, contract of urenregistratie, kortom alles valt te bespreken om jouw deelname aan de arbeidsmarkt tot stand te laten komen of te verbeteren! Kom gewoon bij ons langs!

Ook voor werkgevers in Enschede

Ook hier gaat Attract voor een persoonlijke benadering, sfeer proeven bij het bedrijf, een helder en duidelijke functieomschrijving, alles wordt van tevoren in beeld gebracht. Wij streven naar de perfecte match, door te kijken naar ambities, vaardigheden, opleiding en ervaring. Wij streven er altijd naar om de vacature zo snel mogelijk, met de best mogelijke kandidaat te vervullen. Ook na het tot stand komen van deze match stopt het niet, we willen als uitzendbureau in Enschede een sparringpartner zijn voor de vraagstukken van onze klanten, zodat ze altijd bij ons terecht kunnen!

Kom gewoon bij ons langs!

Wie werken er in Enschede?

Raymunda Surendonk-Roelofs

Vestigingsmanager Enschede

Laura Kuiper

Intercedente Enschede